Στέφανος Τσιτσιπάς – ATP Finals: Αποσύρθηκε λόγω τραυματισμού στον αγκώνα

Πρόωρα ολοκληρώθηκαν για τον Στέφανο Τσιτσιπά οι ATP Finals στο Τορίνο, καθώς ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας αποχώρησε από τη διοργάνωση, λόγω του προβλήματος που τον ταλαιπωρεί στον δεξιό αγκώνα. Ο Τσιτσιπάς επρόκειτο απόψε Τετάρτη 17 Νοεμβρίου στις 22:00 ώρα Ελλάδος να αντιμετωπίσει τον Νορβηγό Κάσπερ Ρούουντ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του «πράσινου» ομίλου, ωστόσο, μετά την εξέλιξη αυτή, τη θέση του Έλληνα τενίστα θα πάρει ο Βρετανός Κάμερον Νόρι.

Υπενθυμίζεται ότι, λόγω του συγκεκριμένου προβλήματος στον αγκώνα, ο Τσιτσιπάς δεν ολοκλήρωσε

τον αγώνα κόντρα στον Αυστραλό Αλεξέι Πόπιριν στο Paris Masters (3/11), ενώ γνώρισε την ήττα με 6-4, 6-4 από τον Ρώσο Αντρέι Ρούμπλεφ στην πρεμιέρα των ATP Finals, που διεξάγονται στο Τορίνο.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Είχε διακόψει μια μέρα πριν την προπόνησή του λόγω της ενόχλησης

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε διακόψει χθες Τρίτη 16 Νοεμβρίου την καθιερωμένη προπόνησή του, όπως είχε μεταδώσει το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa. Ο Έλληνας πρωταθλητής, που συμμετέχει στους τελικούς της Nitto Atp στο Τορίνο ως Νο 4 στην παγκόσμια κατάταξη, προπονούνταν με τον παρτενέρ του Σαμίρ Μπανέργιε στα γήπεδα του Προπονητικού Κέντρου του Sporting Press Club, όταν χρειάστηκε να σταματήσει λόγω του προβλήματος στον αγκώνα, που τον ταλαιπωρεί εδώ και λίγο καιρό.

Υπενθυμίζεται ότι ο Έλληνας τενίστας είχε διακόψει νωρίτερα αυτόν τον μήνα τον αγώνα του κόντρα στον Άλεξ Πόπιριν στο Παρίσι, καθώς αντιμετώπιζε ήδη το πρόβλημα στον αγκώνα. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, προερχόμενος από τον αποκλεισμό του στο 2ο γύρο του Vienna Open από τον Φράνσις Τιαφό, αντιμετώπισε έναν από τους ανερχόμενους τενίστες στο tour, τον 22χρονο Αυστραλό Νο 77 στον κόσμο Αλεξέι Ποπίριν, στην πρώτη συνάντηση καριέρας για τους δύο τενίστες. Όμως, στο κεντρικό court του Palais Omnisports, οι Τσιτσιπάς και Πόπιριν πρόλαβαν να αγωνιστούν μόλις για διάστημα 27 λεπτών, με τον Πόπιριν να κάνει το μπρέικ για το 4-2, πριν ο Έλληνας πρωταθλητής αποσυρθεί λόγω ενοχλήσεων στο χέρι. Έτσι, ο Έλληνας τενίστας είχε άδοξο τέλος στον δεύτερο γύρο του Paris Masters.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στέφανος Τσιτσιπάς – ATP Finals, Αποσύρθηκε,stefanos tsitsipas – ATP Finals, aposyrthike