Σταμάτησε το ποδόσφαιρο ο Κώστας Κατσουράνης!

Τέρμα στην 19ετή καριέρα του ως ποδοσφαιριστής έθεσε ο άλλοτε διεθνής μέσος Κώστας Κατσουράνης, έχοντας να επιδείξει αξιοζήλευτα επιτεύγματα στα γήπεδα της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Ο Πατρινός άσος εγκαταλείπει τα γήπεδα σε ηλικία 36 ετών, λίγες ώρες μετά τον αγώνα της Χάιντελμπεργκ Γιουνάιτεντ εναντίον της Μέλμπουρν Σίτι για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Αυστραλίας, όπου έκανε εμφάνιση guest.

Ο ίδιος

ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του μέσω twitter, γράφοντας: «Όλα έχουν ένα τέλος. Πολλά ευχαριστώ στους συμπαίκτες, στους προπονητές, σε όλους τους συνεργάτες και στους φιλάθλους που με σέβονται και με εκτιμούν 19 χρόνια! Το τέλος ενός τέλειου ταξιδιού».

Παιδί της «χρυσής γενιάς» του ελληνικού ποδοσφαίρου, που μας «σήκωσε στα ουράνια» το 2004 με το Ευρωπαϊκό ο Κώστας Κατσουράνης έπαιξε σε Εθνική, Παναχαϊκή, ΑΕΚ, Μπενφίκα, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Πούνε Σίτι, Ατρόμητο και Χάιντελμπεργκ Γιουνάιτεντ.

Με την Εθνική έγινε ο τέταρτος ποδοσφαιριστής που έφτασε τις 100 συμμετοχές μετά τους Γιώργο Καραγκούνη, Θοδωρή Ζαγοράκη και Άγγελο Μπασινά, ενώ βρίσκεται στην τρίτη θέση του σχετικού πίνακα με 116.

Keywords
Τυχαία Θέματα