Στα πράσινα και τυπικά ο Μποχωρίδης

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Στα πράσινα ντύθηκε ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ο οποίος σήμερα υπέγραψε συμβόλαιο 5 ετών με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος πρόσθεσε στο ρόστερ του ένα ακόμα μεγάλο ταλέντο του ελληνικού μπάσκετ.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 18/04/1994, έχει ύψος 1.96μ. και αγωνίζεται στις θέσεις των γκαρντ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Άρη φτάνοντας ως την ανδρική ομάδα.

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε

σε 28 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ, έχοντας 7.2 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ κατά μέσο όρο. Το 2013 αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος με τους εφήβους του Άρη, ενώ ήταν και στην καλύτερη πεντάδα της τελικής φάσης της διοργάνωσης!

Ο Μποχωρίδης είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα των Νέων με την οποία συμμετείχε φέτος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κρήτης έχοντας 12.5 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 4 ασίστ ανά παιχνίδι. Πέρσι έλαβε μέρος στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών.

Το άρθρο Στα πράσινα και τυπικά ο Μποχωρίδης εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα