Στα χέρια της ΕΛΑΣ οι ληστές της Εθνικής Οδού Αθηνών-Πατρών

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Με την καραμπίνα στο κεφάλι, με γροθιές και κλωτσιές, πέταξαν τον οδηγό ενός οχήματος στο οδόστρωμα, άρπαξαν το αυτοκίνητο και επιχείρησαν να διαφύγουν. Μετά από μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας, οι τρεις δράστες του τραυματισμού του οδηγού και της αρπαγής του αυτοκινήτου, έπεσαν σε μπλόκο στην Κόρινθο και συνελήφθησαν με την καραμπίνα στο χέρι! Τους μετέφεραν στο Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, όπου από την ανάκριση προέκυψε ότι επρόκειτο για τη συμμορία που σκορπούσε τα βράδια τρόμο σε ιδιοκτήτες καταστημάτων, αλλά και

στους πελάτες που ψώνιζαν, από την Κόρινθο μέχρι την εθνική οδό Κορίνθου-Πατρών, Παλαιά και Νέα.

Ήταν αυτοί, ηλικίας 21, 37 και 43 χρόνων, που στις 22 Μαρτίου το βράδυ, επί της Εθνικής Οδού, μπήκαν σε κατάστημα-υπεραγορά τροφίμων και με την απειλή της καραμπίνας ακινητοποίησαν έναν υπάλληλο και έναν πελάτη και άρπαξαν τα χρήματα της ταμειακής. Στις 22 Μαΐου το βράδυ, στην ίδια ακτίνα, μπήκαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων, ακινητοποίησαν τον υπάλληλο και τον λήστεψαν. Στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Πατρών εισέβαλαν σε κάβα ποτών και με την απειλή της καραμπίνας ακινητοποίησαν την ιδιοκτήτρια και 4 πελάτες και άρπαξαν φιάλες οινοπνευματωδών, κούτες τσιγάρα και ένα κινητό τηλέφωνο.

Την επόμενη ημέρα το βράδυ στην Παλαιά Εθνική Οδό εισέβαλαν διαδοχικά σε δύο καταστήματα, ακινητοποίησαν τους ιδιοκτήτες τους και άρπαξαν χρηματικά ποσά. Προέκυψε ακόμη ότι έκλεβαν αυτοκίνητα στην Κόρινθο, στο Λουτράκι, στους Αγίους Θεοδώρους και στα Μέγαρα. Η συνολική «λεία» σε χρήματα, κοσμήματα και τρόφιμα, ανέρχεται, σύμφωνα με τα θύματα, στις 8.000 ευρώ.

Το άρθρο Στα χέρια της ΕΛΑΣ οι ληστές της Εθνικής Οδού Αθηνών-Πατρών εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα