Στα χέρια της αστυνομίας η «μάγισσα» και ο γιος

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Μία 62χρονη «μάγισσα» και ο 41χρονος γιος της συνελήφθησαν από την αστυνομία καθώς εξανάγκαζαν μια γυναίκα σε ερωτικά τρίγωνα, με την πρόφαση ότι έτσι θα «λυθούν τα μάγια».

Οι συλλήψεις έγιναν στη Βαρυμπόμπη και τόσο η μητέρα όσο και ο γιος οδηγήθηκαν άμεσα στην φυλακή, αφού εκκρεμούν ποινές εναντίον τους.

Ειδικότερα η 62χρονη και ο γιος της είχαν συλληφθεί ξανά το

2013, ωστόσο μετά από έξι μήνες αμφότεροι αποφυλακίστηκαν με περιοριστικούς όρους μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση. Πριν από λίγο καιρό έγινε το δικαστήριο που επέβαλε ποινή φυλάκισης 12 ετών στην 62χρονη και ποινή φυλάκισης 10 ετών στον γιο της.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το 2003 μια 24χρονη τότε γυναίκα η οποία είχε χωρίσει κατέφυγε στην εν λόγω «μάγισσα», η οποία της είπε πως της έχουν κάνει μάγια. Πείθοντάς την ότι μπορούσε να της «λύσει» τα μάγια, κατάφερε να της αποσπάσει μέσα σε μια δεκαετία 112.000 ευρώ!

Επιπλέον την υποχρέωσε να συνευρίσκεται ερωτικά με τον γιο της, ενώ στη συνέχεια την έπεισε ότι πρέπει να συμμετέχει σε ερωτικό τρίγωνο με την ίδια και τον γιο της.

Η 62χρονη και ο γιος της βιντεοσκοπούσαν τα ερωτικά όργια και κατόπιν εκβίαζαν την γυναίκα πως εάν δεν τους έδινε χρήματα, τότε θα δημοσιοποιούσαν τα βίντεο.

Η κοπέλα έδωσε τα χρήματα, όμως οι εκβιασμοί συνεχίστηκαν και η γυναίκα αποφάσισε να απευθυνθεί στην αστυνομία. ‘Έτσι, στο ραντεβού που είχε κλείσει με τους δύο δράστες στην Βαρυμπόμπη εμφανίστηκαν οι αστυνομικοί και τους συνέλαβαν.

Το άρθρο Στα χέρια της αστυνομίας η «μάγισσα» και ο γιος εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα