Στα «χέρια» της αστυνομίας για ποσότητες ναρκωτικών

Δυο περιστατικά που ελέγχονται για διακίνηση ναρκωτικών σημειώθηκαν σήμερα (Μ. Παρασκευή) σε Ρόδο και Μύκονο. Το μεσημέρι λοιπόν, στο λιμένα «ΑΚΑΝΤΙΑΣ» Ρόδου, συνελήφθη από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής και της Δίωξης Ναρκωτικών της Α’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, 26χρονος αλλοδαπός οδηγός δικύκλου οχήματος καθώς και ο 26χρονος συνεπιβάτης του, διότι σε έλεγχο που έγινε, με τη βοήθεια αστυνομικού

σκύλου, κατά την αποβίβασή τους από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες στα πλαστικά καλύμματα του δικύκλου τους τρεις (03) συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης συνολικού μικτού βάρους χιλίων εκατόν δέκα πέντε (1.115) γραμμαρίων.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου, που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ναρκωτικές ουσίες καθώς και το εμπλεκόμενο δίκυκλο όχημα.

Στη διάρκεια άλλου περιστατικού, συνελήφθη, επίσης τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, στο νέο λιμένα Μυκόνου «ΤΟΥΡΛΟΣ», από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, κατά την αποβίβασή του από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, 23χρονος, διότι σε έλεγχο που έγινε βρέθηκε να κατέχει εντός των αποσκευών του, μία (01) νάιλον συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη ινδική κάνναβη μικτού βάρους 0,30 γραμμαρίων.

Από το Λιμεναρχείο Μυκόνου, που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικής ουσίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα