Σπίρτζης: Δυόμισι χρόνια ζούμε με τα ψέματα που διοχετεύει η ΝΔ στα φιλικά της ΜΜΕ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Μετωπική επίθεση στη Ν.Δ. και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, με αφορμή τις αποκαλύψεις από τα Paradise Papers, εξαπολύει ο Χρήστος Σπίρτζης λίγες ώρες πριν από το ταξίδι του στις ΗΠΑ με βασικό στόχο την αναζήτηση χρηματοδότησης για τη σιδηροδρομική Εγνατία, ένα αναπτυξιακό έργο με μεγάλη γεωπολιτική σημασία.

Υπόσχεται καλύτερες συγκοινωνίες και φτηνότερα εισιτήρια

στις αστικές συγκοινωνίες, ενώ δεν χάνει ευκαιρία να επιτεθεί στον παλαιοκομματισμό για τον οποίο αναφέρει ότι βρίσκεται πίσω από τις αντιδράσεις για το ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Δείτε τι αναφέρει μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών»

Δεν είναι η πρώτη φορά που μπαίνετε στο στόχαστρο κριτικής με βάση fake news.

Εννοείτε τα δημοσιεύματα των «Νέων» και του «Βηματοδότη» για τα οποία οι εφημερίδες αναγκάστηκαν πριν από λίγες ημέρες να κάνουν επανόρθωση. Να σας θυμίσω ότι βασίστηκαν σε πληροφορίες του γραμματέα της Ν.Δ. Λευτέρη Αυγενάκη. Αν προσέξατε κανένα κανάλι, ούτε οι δεκάδες ιστοσελίδες και τα επαγγελματικά τρολ της Ν.Δ. στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πρόβαλαν τη διάψευση. Δυόμισι χρόνια ζούμε με τα ψέματα και τις στρεβλώσεις που διοχετεύει η Ν.Δ. στα φιλικά της μέσα ενημέρωσης.

Με τα μεγάλα έργα το 2015 μας κατήγγειλαν ότι δεν θα τα υλοποιήσουμε, το 2016 ότι καθυστερούμε και το 2017 ότι ήταν έτοιμα από εκείνους και εμείς απλά τα εγκαινιάσαμε. Μας καταγγέλλουν ακόμη και για τα διόδια, για τα οποία εκείνοι δεσμεύτηκαν.

Ο ελληνικός λαός σκέφτεται, βλέπει και κρίνει. Η Ν.Δ. με τα fake news εκτιμά ότι στο τέλος κάτι θα μείνει ως αρνητική εικόνα για την κυβέρνηση, είτε σε προσωπικό επίπεδο για τα στελέχη της, είτε σε συλλογικό. Δυστυχώς για τη Ν.Δ. και οι πολίτες σκέφτονται και η αλήθεια αποκαλύπτεται. Τελευταία μάλιστα οι αποκαλύψεις είναι πολύ σκληρές γι’ αυτούς και επιβεβαιωτικές της αίσθησης που είχε ο ελληνικός λαός για τη Ν.Δ. και τον παλαιοκομματισμό.

Το άρθρο Σπίρτζης: Δυόμισι χρόνια ζούμε με τα ψέματα που διοχετεύει η ΝΔ στα φιλικά της ΜΜΕ εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σπίρτζης, Δυόμισι, ΜΜΕ,spirtzis, dyomisi, mme