Σπαρτιάτες – Δομινίκη Παπαδοπούλου: Διαγραφή… εκτάκτως

Με μία «Επείγουσα Ανακοίνωση», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, ο πρόεδρος του κόμματος, Βασίλης Στίγκας ανακοίνωσε την διαγραφή της Δομινίκης Παπαδοπούλου.
Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση γράφει τα εξής: «Στο θέμα της υποψηφίου των Σπαρτιατών στη Λευκάδα, κυρίας Δομινίκης Παπαδοπούλου, δηλώνω δυσαρέσκεια για το πρόσφατο συμβάν σε σχέση με την προβολή της στάσης ζωής της. Δεν συνάδει με τις ηθικές αξίες της παράταξής μας. Τυπικά δεν μπορώ να αλλάξω κάτι. Δεν επιθυμώ την περαιτέρω συνεργασία μαζί της.
Ο πρόεδρος Βασίλης Στίγκας». Η Δομινίκη Παπαδοπούλου ήταν υποψήφια με το κόμμα Σπαρτιάτες,

στη Λευκάδα. Η ίδια δεν εξελέγη, όμως, οι φωτογραφίες της που διέρρευσαν από το OnlyFans, της κόστισαν τη διαγραφή της από το κόμμα με συνοπτικές διαδικασίες.

Ποια είναι η Δομινίκη Παπαδοπούλου

Η Δομινίκη Παπαδοπούλου, γνωστή ως μοντέλο, η οποία έβαλε υποψηφιότητα στον Δήμο Λευκάδας, είχε εμφανιστεί στο παρελθόν από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια, «Αννίτα Κοίτα»…

Στο X-Factor…

Τότε, είχε ερμηνεύσει το τραγούδι «Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο» μπροστά στους Μιχάλη Τσαουσόπουλο, Χρήστο Μάστορα, Μελίνα Ασλανίδου και Γιώργο Θεοφάνους. Η Δομινίκη Παπαδοπούλου δεν είχε ενθουσιάσει τους κριτές δεν την πέρασαν στην επόμενη φάση.

Στο GNTM…Ενώ διαθέτει και λογαριασμό στο Only Fans…Πώς είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητά της με τους «Σπαρτιάτες»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Domniki Papadopoulou (@domniki31)

Το μοντέλο με το σούσι

Σε παλιότερη τηλεοπτική εμφάνισή της σε εκπομπή επαρχιακού καναλιού, η Δομινίκη Παπαδοπούλου «συστηνόταν» ως το μοντέλο με το σούσι!

Keywords
Τυχαία Θέματα