Σούπερλιγκα: Άρεσε ο νέος Ολυμπιακός απέναντι στη Νίκη Βόλου (3-1)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Πολύ καλή απόδοση, κυρίως στο α’ ημίχρονο όταν πέτυχε και τα τρία γκολ με τους νεοφερμένους Κασάμι, Διαμαντάκο, Αφελάι, είχε ο Ολυμπιακός μέσα στο Γ. Καραϊσκάκης απέναντι στη νεοφώτιστη Νίκη Βόλου, επικρατώντας με 3-1.

Η αφόρητη ζέστη και η μεγάλη υγρασία στο Γ Καραισκάκης δυσκόλεψαν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, που παρακολούθησαν οι περίπου 15.000 θεατές

στο γήπεδο του Φαλήρου.

Ο Ολυμπιακός είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας , επέβαλε το ρυθμό του παιχνιδιού του από τα πρώτα λεπτά της συνάντησης και δεν βρήκε αντίσταση από τους φιλοξενούμενους στο α΄ ημίχρονο. Μάλιστα το γρήγορο γκολ του Παιτίμ Κασάμι (11’) διευκόλυνε τις προσπάθειες των ερυθρολεύκων. Ο νεοαποκτηθείς ελβετός αμυντικός χαφ με βολίδα έξω από την περιοχή δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ταμπάκη (1-0), κάνοντας ποδαρικό στο σκοράρισμα σε επίσημο ματς.

Στο 28΄ ο Δημήτρης Διαμαντάκος άνοιξε λογαριασμό στο σκοράρισμα . Σε κόρνερ του Ντομίνγκες, ο Εντινγκά έπιασε κεφαλιά, η μπάλα από κόντρα έφθασε στον Διαμαντάκο ο οποίος με το αριστερό από κοντά έγραψε το 2-0 (28΄). Ύστερα από τέσσερα λεπτά ο Ιμπραήμ Αφελάι ανέβασε το δείκτη του σκορ (3-0). Ο ολλανδός εξτρέμ που αγωνίστηκε στην αριστερή πλευρά της επίθεσης , πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας της βολιώτικης ομάδας, εξουδετέρωσε τον στόπερ Μαχλελή και με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (32΄).

Στο β΄ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έδειξαν διάθεση για να απειλήσουν τον Ολυμπιακό, και αυτό έγινε εμπράκτως στο 56΄ όταν ο επιθετικός Σκoυρτάι απέφυγε τους Παπαδόπουλο (πήρε τη θέση του Μποτία στο 46΄), Αμπιντάλ και κατάλληλη στιγμή πλάσαρε τη μπάλα στα δίχτυα (3-1).

Οι Ερυθρόλευκοι έριξαν το ρυθμό τους στο β΄ ημίχρονο και δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες, όπως είχαν κάνει στο πρώτο 45λεπτο.

Μοναδική κλασική ευκαιρία έχασε ο Ντοσεβί, ο οποίος βρέθηκε σε θέση βολής, έπιασε το σουτ και ο Ταμπάκης έδιωξε τη μπάλα ( 74΄).

Η Νίκη Βόλου είχε ακόμα μία καλή ευκαιρία με τον στόπερ Ιβενς στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (κεφαλιά-άουτ) στο 93΄.

Η τελευταία μεταγραφή του Ολυμπιακού ο παραγουανός επιθετικός Χόρχε Μπενίτες μπήκε στο 69΄ στη θέση του Διαμαντάκου, όμως δεν μπόρεσε να δείξει πολλά πράγματα. Καλύτερος σε απόδοση από τους νεαοποκτηθέντες των Ερυθρολεύκων ήταν ο 22χρονος ελβετός μέσος Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος αναδείχτηκε MVP της συνάντησης.

Στο 85’ η κούραση, η ζέστη και τα νεύρα οδήγησαν τους Παπαδόπουλο, Νικλητσιώτη σε έντονη αψιμαχία. Τελικά δέχτηκαν από μία κίτρινη κάρτα.

Το ματς διαιτήτευσε ο Γ. Δασκαλόπουλος (Κορινθίας). Κίτρινη κάρτα: , Ντομίνγκες, Παπαδόπουλος- Σκουρτάι, Γιαννιτσάνης, Νικλητσιώτης .

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Αμπιντάλ, Μποτία (46΄ Παπαδόπουλος) , Μαζουάκου, Εντινγκά, Κασάμι, Αφελάι (60΄ Γκαζαριάν), Ντοσεβί, Ντομίνγκες, Διαμαντάκος.

ΝΙΚΗ Β.: Ταμπάκης, Μαρινάκης, Ιβενς, Μαχλελής, Σωτηράκος, Μέτσε, Λούικτς, Μουζακίτης (46΄ Κοτσαρίδης), Νικλητσιώτης, Γιαννιτσάνης , Σκουρτάι.

Το άρθρο Σούπερλιγκα: Άρεσε ο νέος Ολυμπιακός απέναντι στη Νίκη Βόλου (3-1) εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα