Σούπερ Λιγκ 2 – 11η αγωνιστική: Νίκες τα φαβορί

Σούπερ Λιγκ 2 – 11η αγωνιστική: Επέστρεψε στην κορυφή ο Εργοτέλης, μετά τη νέα νίκη στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά κόντρα στην ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας με 1-0. Από το 3ο λεπτό απείλησαν οι Ηρακλειώτες όταν ο Τσέλιος είχε ευκαιρία να σκοράρει αλλά το σουτ του κόντραρε στους αμυνόμενους. Ο Απόλλων στο 37’ έμεινε με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Μπάλλας αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 75′ ο Εργοτέλης κατάφερε να πετύχει το μοναδικό γκολ στην αναμέτρηση. Μετά από σέντρα

του Ποζατζίδη, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς, ο Κόνραντ με εξαιρετική κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αστρά και σφράγισε το ματς με το 1-0 που ήταν και τελικό σκορ.

Η ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών που εκκρεμεί μπορεί να προβλημάτισε, η αποχώρηση του Νίκου Παπαδόπουλου από τον πάγκο είναι νωπή, αλλά με αντίπαλο στην Ξάνθη η Παναχαϊκή βρήκε τρόπο να επιστρέψει στις νίκες και να εδραιωθεί στην πρώτη εξάδα. Με  υπηρεσιακό τεχνικό τον Παρασκευόπουλο της Κ-19 στον πάγκο και τον επόμενο (Τεννέ) στην εξέδρα, οι Αχαιοί επικράτησαν με 1-0 με σκόρερ τον Ανάκογλου στο 8’ (τρομερό σουτ δοκάρι και γκολ)! 

Σούπερ Λιγκ 2 – 11η αγωνιστική: Νίκη και ο Λεβαδειακος

Στη Λιβαδειά ο Λεβαδειακός υπέταξε τη Δόξα Δράμας 2-1 και παραμένει σε απόσταση βολής από την πρώτη δυάδα (Εργοτέλη-Ιωνικό) που θα παίξουν μεταξύ τους μεσοβδόμαδα. Στο ντεμπούτο του Τζουζέπε Σανίνο για τη δεύτερή του θητεία στον πάγκο, οι Βοιωτοί ήταν εκείνοι που μετουσίωσαν τις φάσεις τους σε γκολ, με τον Νίλι στο 67’ και τον Μπιανκόνι στο 84’ να θέτουν τις βάσεις για τη μεγάλη νίκη, κόντρα σε μία φορμαρισμένη, αξιόμαχη Δόξα. Οι “Μαυραετοί” δεν παράτησαν το παιχνίδι ούτε μετά το 2-0 και μείωσαν στο 89’ με απίθανη γκολάρα του Μενσά, αλλά το 2-1 ήταν το τελικό σκορ.

Δείτε ακόμη: Παπασταθόπουλος: «Έχουμε αρκετές πιθανότητες να αποκλείσουμε την Άρσεναλ»Πέθανε ο τερματοφύλακας της Πόρτο σε ηλικία 32 ετών – Είχε υποστεί ανακοπήΟι ευχές του Άρη στον «Ξανθό» του ελληνικού μπάσκετ (pic)
Keywords
Τυχαία Θέματα