Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Στο κόλπο

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Πεισματάρα η ΑΕΚ δεν τα παρατάει με τίποτα. Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα με 1-3 από την “Ένωση.  Με το αποτέλεσμα αυτό το “τριφύλλι” παρέμεινε στην 4η θέση. Ενώ, οι φιλοξενούμενοι έκαναν ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της 2η θέσης και όλα θα κριθούν στον “τελικό” με τον ΠΑΟΚ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά, ο ΠΑΟ

παρόλο που  ήταν αδιάφορος μπήκε για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Οι “κιτρινόμαυροι” είχαν το άγχος του αποτελέσματος, αφού χρειάζονταν τους τρεις βαθμούς.  Στην πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία άνοιξαν το σκορ. Ο Τσιγκρίνσκι πήρε την κεφαλία στο 8’ και έκανε το 1-0. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αντιδράσουν και ισοφάρισαν στο 16’, με τον Κουρμπέλη. Οι φιλοξενούμενοι πήραν ξανά κεφάλι με τον φορμαρισμένο Ολιβέιρα, στο 43’.

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Το β΄ μέρος

Στο β μέρος, οι δύο ομάδες κατέβασαν τον ρυθμό, η ΑΕΚ πήρε το πάνω χέρι και έλεγξε  τον αγώνα. Δεν έδωσαν περιθώρια στον Παναθηναϊκό και είχαν υπομονή, κάνοντας προσεχτικές επιλογές. Η “ένωση” με τις αλλαγές που έκανε, ανανεώθηκε και άρχισε να απειλεί. Ο Αραούχο κέρδισε πέναλτι στο 90’ -για το οποίο διαμαρτύρονται έντονα οι πράσινοι- και ο Βέρντε που ανέλαβε την εκτέλεση δημιούργησε το τελικό 1-3.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Τσιγκρίνσκι (8’), Κουρμπέλης (16’), Ολιβέιρα (43’), Βέρντε (90’)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Μπαλτάς (Αχαΐας), VAR: Φωτιάς (Πέλλας)

ΑΕΚ (Μ. Καρέρα): Μπάρκας, Παουλίνιο, Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Σιμόες (Σαμπανάζοβιτς 90’), Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Λιβάγια (Οικονόμου 81’), Μάνταλος (Βέρντε 90’), Ολιβέιρα (Αραούχο 75’)

Παναθηναϊκός (Γ. Δώνης): Διούδης, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Κουρμπέλης, Θεοχάρης (Μπεκ 84’), Ζαγαρίτης, Μπουζούκης (Κολοβός 88’), Ανουάρ (Χατζηγιοβάνης 65’), Αλεξανδρόπουλος (Σερπέζης 46’), Μακέντα, Καμπετσής (Περέα 46’).

Δείτε ακόμη: Δεν θέλει το σκουντέτο η Λάτσιο, 1-2 από Σασσουόλο!Η Γουότφορντ νίκη κατηγορίας 2-1 τη ΝιούκαστλΟ Άρης 0-1 στο Γεντί Κουλέ τον φλύαρο ΟΦΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα