Σούπερ Λιγκ – 9η αγωνιστική: Χορταστικό “Χ”

Σούπερ Λιγκ – 9η αγωνιστική: Χωρίς νικητή έληξε το παιχνίδι του «ΔΑΚ  Λαμίας». Η τοπική ομάδα έμεινε ισόπαλη 2-2 απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι μαγκωμένες και να προσπαθούν να βρουν τα πατήματα τους.  Η κατοχή ήταν μοιρασμένη και οι δύο ομάδες επικεντρώθηκαν -ανεπιτυχώς- στο να κρατήσουν ανέπαφες τις εστίες τους.

Οι Αρκάδες φάνηκε να πατάνε καλύτερα στο γήπεδο και άρχισαν να πιέζουν τους γηπεδούχους. Έκαναν φάσεις και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα σε κομβικό σημείο. Στο 41’ ο Μπαράλες εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι, που κέρδισε η ομάδα

του και έκανε το 0-1. Έτσι, οι φιλοξενούμενοι οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια, ευρισκόμενοι μπροστά στο σκορ.

Σούπερ Λιγκ – 9η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και προσπάθησαν να ισοφαρίσουν. Τελικά το κατάφεραν στο 56’. Ο Ντέλετιτς έκανε το 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να παίζουν επιθετικά και να απειλούν τον Αστέρα. Στο 69’ ο Τσούκαλος έγραψε το 2-1 τρία λεπτά μετά από την είσοδο του στο παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν το έβαλαν κάτω και κυνήγησαν την ισοφάριση. Δικαιώθηκαν στο 79’, όταν ο Ριέρα έκανε το 2-2. Μετά το 80’ οι δύο ομάδες συμβιβάστηκαν με το αποτέλεσμα και μοιράστηκαν από έναν βαθμό.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Μπαράλες 41’ (πεν), Ντέλετιτς 56’ (πεν), Τσούκαλος 69’, Ριέρα 79’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων), Βοηθοί: Αθανάσιος Κόλλιας (Ηπείρου), Τιμολέων Γεωργακόπουλος (Πειραιά), VAR: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών)

Λαμία (Μ. Τεννές): Επασί, Σκόνδρας, Ασίγκμπα, Αντέτζο, Αραμπούλι (Τσούκαλος 66’), Ρόμανιτς, Μπεχαράνο, Μπαχανάκ, Καραμάνος, Μπουλούλης, Ντέλετιτς (Βασιλακάκης 79’).

Αστέρας Τρίπολης (Μ. Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής, Σουάρεθ, Πασαλίδης, Μουνάφο (Φερνάντεζ 75’), Βαλιέντε (Ιγκλέσιας 88’), Ριέρα (Αλί Μπαμπά 88’), Σίτο (Γκόμεζ 75’), Μπαράλες, Κρέσπι (Τιλίκα 66’).

Δείτε ακόμη: Κανονικά και με εμβολιασμό προαιρετικό οι Ολυμπιακοί ΑγώνεςΙσοπαλία στην Παμπλόνα, 1-1 Οσασούνα και ΟυέσκαΘετική η Μπόντο, έρχεται στον Ολυμπιακό ο Μπιέρκαν
Keywords
Τυχαία Θέματα