Σωρεία αγορανομικών ελέγχων ενόψει τουριστικής περιόδου

Με την τουριστική περίοδο να είναι προ των πυλών ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Κωστής Μουσουρούλης, απέστειλε εγκύκλιο προς τα λιμεναρχεία της χώρας τότε για την εντατικοποίηση των αγορανομικών ελέγχων το επόμενο διάστημα, όσο και για την διασφάλιση της ασφαλούς και εύκολης διακίνησης επιβατών, οχημάτων και αγαθών στα επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία.

Βάσει των οδηγιών του υπουργού, τα στελέχη του λιμενικού καλούνται να μεριμνούν για την ασφαλή διακίνηση των επιβατών, να λαμβάνουν μέτρα αστυνόμευσης και τάξης στα λιμάνια, σε συνεργασία με την αστυνομία και την τροχαία, να διενεργούν ελέγχους

στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στους χώρους ευθύνης τους και να αντιμετωπίζουν το φαινόμενο της άγρας πελατών σε χώρους μεγάλης συγκέντρωσης τουριστών, που παρουσιάζει έξαρση κατά τη θερινή περίοδο.

«Η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση όλων των επιβατών, νησιωτών και τουριστών, Ελλήνων και ξένων, κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου συνιστά πρώτιστο μέλημά μας» δήλωσε ο κ. Μουσουρούλης. «Τα μηνύματα που λαμβάνουμε από την αγορά είναι θετικά, καθώς η κίνηση είναι αυξημένη και θέλουμε η τάση αυτή να συνεχιστεί και να κορυφωθεί τους προσεχείς μήνες, με ασφάλεια και ομαλότητα» συμπλήρωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα