Σωματοφύλακας Τέιλορ Σουίφτ: Στο Ισραήλ για να πολεμήσει τους τρομοκράτες της Χαμάς

Ο σωματοφύλακας της Τέιλορ Σουίφτ επέστρεψε στο Ισραήλ για να πολεμήσει τους τρομοκράτες της Χαμάς. Πριν από τρεις μήνες ο φρουρός – το όνομα του οποίου δεν έχει γνωστό – είχε γίνει viral για τον τρόπο που είχε προστατέψει την τέλεια τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια συναυλίας της. Ο εν λόγω άνδρας, ο οποίος φέρεται να ήταν μέλος των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF) πριν έρθει στις ΗΠΑ, επέστρεψε αεροπορικώς στη Μέση

Ανατολή, καθώς «δεν μπορούσε να μείνει αμέτοχος όταν οικογένειες σφαγιάζονταν και καίγονταν ζωντανές στα σπίτια τους» – αναφέρει η ιστοσελίδα Israel Hayom.

Ο άνδρας προέτρεψε και άλλους να «μην κάθονται άπραγοι και να μην είναι στη λάθος πλευρά της ιστορίας. Θα ήταν προσβολή για τα ζώα σε όλο τον κόσμο να αποκαλέσουμε αυτούς τους τρομοκράτες “ζώα”». Ο σωματοφύλακας αποθεώθηκε στο TikTok σε ένα βίντεο που τον έδειχνε να συνοδεύει την Τέιλορ Σουίφτ μακριά από τη σκηνή μετά από μία από τις συναυλίες της. Στο βίντεο φαινόταν να περνά από εξονυχιστικό έλεγχο ανθρώπους στη συναυλία. Ένας follower έγραψε: «Σε έξι δευτερόλεπτα, σε έξι δευτερόλεπτα, σάρωσε χίλιους ανθρώπους στο πλήθος. Ό,τι κι αν τον πληρώνει η Τέιλορ Σουίφτ, δεν είναι αρκετά». Η Σουίφτ κατηγορήθηκε πρόσφατα από «απογοητευμένους θαυμαστές της» καθώς δεν πήρε θέση σχετικά με τις τρομοκρατικές επιθέσεις της Χαμάς στο Ισραήλ.

| GUERRA ISRAEL-GAZA: El guardaespaldas israelí de la cantante Taylor Swift acaba de renunciar a su trabajo para luchar contra Hamás.

El llamó a la gente a “no quedarse quietos y no hacer nada. No estar en el lado equivocado de la historia”.
pic.twitter.com/KEYEUk2pQB

— Alerta News 24 (@AlertaNews24) October 16, 2023

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σωματοφύλακας Τέιλορ Σουίφτ, Ισραήλ, Χαμάς,somatofylakas teilor souift, israil, chamas