Σολωμού: Μιλά ανοιχτά για το μωρό του Αθανασίου

Η Μαρία Σολωμού είναι από τις γυναίκες εκείνες που δε μασούν τα λόγια τους, δε φοβάται να πει αυτό που σκέφτεται και το κυριότερο δεν τη νοιάζει πώς θα σχολιαστεί. Εξάλλου, ουκ ολίγες φορές οι δηλώσεις της γίνονται αντικείμενο σχολιασμού και ουκ ολίγες φορές έχουν προκαλέσει το… συντηρητικό αίσθημα. Τούτη τη φορά, η γνωστή ηθοποιός μιλά ανοιχτά για το μωρό που περιμένει ο Μάριος Αθανασίου, για την αντίδραση του γιου τους στον ερχομό της μικρής, ενώ δεν έχει πρόβλημα να πει

ότι θα κάνει και μπέιμπισίτινγκ στο παιδί του πρώην συντρόφου της!

«Εννοείται, βέβαια, ότι αν χρειαστεί και baby sitting θα κάνω στην κόρη του Μάριου και θα έρχεται στο σπίτι να παίξει με τον αδελφό της. Ομολογώ, ότι μου φαίνεται λίγο περίεργο γιατί, με εξαίρεση τη βαφτισιμιά μου, τα περισσότερα παιδάκια στο κοντινό μου περιβάλλον είναι αγοράκια και δεν ξέρω πως θα πρέπει να αντιμετωπίσω ένα κοριτσάκι», δηλώνει χαρακτηριστικά. Και αποκαλύπτει πώς αντέδρασε ο γιος τους Αλέξανδρος, όταν έμαθε ότι ο μπαμπάς του θα αποκτήσει παιδάκι. «Δεν του το είπα εγώ. Του το είπε ο πατέρας του και από τότε είναι ενθουσιασμένος. Και μας το απέδειξε ότι μάζεψε μερικά από τα παιχνίδια του – που δεν υπήρχε περίπτωση να του τα πάρεις για κανένα λόγο- για να τα χαρίσει στην αδερφή του. Ήταν τόσο χαρούμενος που τον κρατούσαμε με το ζόρι να μην το πει σε όλο τον κόσμο», ανέφερε η ίδια.

Και όμως νιώθει όμορφα για τον ερχομό της μικρής και που η οικογένεια θα μεγαλώσει κατά ένα μέλος. «Νιώθω πολύ όμορφα και για τον Αλέξανδρο και για τον Μάριο και χαίρομαι ιδιαίτερα που αυτή η οικογένεια εξαπλώνεται, χωρίς τη δική μου συμμετοχή», είπε.Η ίδια στο τέλος παραδέχεται ότι πριν έξι χρόνια είχε την επιθυμία να αποκτήσει κι ένα δεύτερο παιδάκι, όμως, για μία εργαζόμενη μητέρα όπως η ίδια, αυτό ήταν πολύ δύσκολο. «Κάποια στιγμή πριν από έξι χρόνια έφαγα μια φλασιά, και σκέφτηκα μήπως πρέπει να κάνω ένα παιδί για να έχει παρέα ο Αλέξανδρος. Το συζήτησα και με τον Μάριο, παρόλο που είχαμε χωρίσει και μου είπε: “είσαι τρελή;” και κατάλαβα ότι είχε δίκιο. Δεν μπορείς να μεγαλώσεις δυο παιδιά όταν είσαι εργαζόμενη μητέρα, όπως εγώ, και θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στη ζωή τους», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα