Σοκάρουν οι προφητείες της διάσημης τυφλής Βάνγκα για τον Τραμπ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Την αποκαλούν Νοστράδαμο των Βαλκανίων και οι προληπτικοί τρέμουν όταν ακούνε το όνομα της, καθώς οι προβλέψεις της έχουν αποδειχθεί σωστές. Η Μπάμπα Βάνγκα, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, γεννήθηκε τυφλή, στη Βουλγαρία, στο χωριό Στρούμιτσα.

Η ικανότητα της να διαβάζει το μέλλον, έγινε γρήγορα γνωστή και έξω από τα σύνορα και άνθρωποι από όλον τον κόσμο έσπευδαν να την συναντήσουν για να μάθουν τι θα συμβεί στη ζωή τους.

Η τυφλή γυναίκα που είχε προβλέψει την τραγωδία της 11ης Σεπτεμβρίου το 1989 και την εξάπλωση

των τζιχαντιστών, είχε μιλήσει και για τον πρόεδρο της Αμερικής.

Η Βάνγκα, δεν είχε «δει» άλλον πρόεδρο να αναλαμβάνει την ηγεσία των ΗΠΑ και ήθελε τον απερχόμενο πρόεδρο Ομπάμα να είναι ο τελευταίος. Είπε ακόμα ότι τα χρόνια προεδρίας του Ομπάμα θα παρουσιαστεί μεγάλη οικονομική κρίση. «Όλοι θα εναποθέσουν τις ελπίδες τους σε αυτόν αλλά θα συμβεί το αντίθετο», είχε πει η Μπάμπα Βάνγκα. «Θα βυθίσει την χώρα στην κρίση και θα ξεσπάσει εμφύλιος ανάμεσα στον Βορρά και το Νότο».

Ανάμεσα στις προβλέψεις της ήταν και το τσουνάμι του 2004, ενώ οι προφητείες της για τον κόσμο τρομάζουν. Σύμφωνα με τη Βάνγκα, ο πόλεμος στη Συρία θα λήξει το 2043 με την εγκαθίδρυση Χαλιφάτου στη Ρώμη και η Ευρώπη θα εξαφανιστεί από το χάρτη.

Το άρθρο Σοκάρουν οι προφητείες της διάσημης τυφλής Βάνγκα για τον Τραμπ εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα