Σοκ, ξύλο και δέος στα γήπεδα του κόσμου!

Η απόφαση του διαιτητή να καταλογίσει την εσχάτη των ποινών υπέρ της Ακτής Ελεφαντοστού στην αναμέτρηση με τη Σενεγάλη, στάθηκε η αφορμή για τους οπαδούς των γηπεδούχων να προκαλέσουν χάος στο γήπεδο ενώ κατά τη διάρκεια αναμέτρησης της Αρζάμας με την Μότορ για τις ερασιτεχνικές κατηγορίες της Ρωσίας έπεσε «το ξύλο της αρκούδας».

Την ώρα που στην εξέδρα της ρωσικής ομάδας βρίσκονταν περίπου 15 φίλοι των γηπεδούχων, κάποια άτομα εισέβαλαν στο γήπεδο και τους επιτέθηκαν, ενώ το περίεργο είναι πως τα άτομα αυτά δεν σχετίζονταν με την αντίπαλη ομάδα και όταν «ολοκλήρωσαν» το έργο τους αποχώρησαν

όπως ήρθαν. Σαν κύριοι! Η πλάκα είναι ότι οι «δαρμένοι» σηκώθηκαν, ξεσκονίστηκαν και συνέχισαν να υποστηρίζουν με φωνές και τυμπανοκρουσίες την ομάδα τους που τους χειροκρόταγε μάλλον για την…αντοχή τους!

 

Στον αγώνα της Σενεγάλης με την Ακτή Ελεφαντοστού την ώρα που ο Ντιντιέ Ντρογμπά ευστόχησε από τα 11 βήματα, οι Σενεγαλέζοι οπαδοί έβαλαν φωτιά στις εξέδρες, πέταξαν αρκετά αντικείμενα προς τους ποδοσφαιριστές της Ακτής και τελικά προκάλεσαν την οριστική διακοπή της αναμέτρησης στο 72ο λεπτό.

 

Άντε και στα επόμενα…παιχνίδια!

Keywords
Τυχαία Θέματα