Σοκ! Βρέθηκε απανθρακωμένος ο Έλληνας πρέσβης της Βραζιλίας (video)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Απαναθρακωμένος βρέθηκε ο Κυριάκος Αμοιρίδης, μέσα σε ένα καμμένο λευκό αυτοκίνητο. επιβεβαιώνοντας τις χειρότερες υποψίες σχετικά με την εξαφάνιση του από τη Δευτέρα.Το πτώμα βρέθηκε στην περιοχή Νόβα Ιγουάτσου και την είδηση ανακοίνωσαν οι Αρχές σήμερα τα ξημερώματα.
Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Βραζιλίας αλλά και η αστυνομία, οι πινακίδες του καμμένου
αυτοκινήτου μοιάζουν με αυτές του οχήματος που είχε νοικιάσει ο Κυριάκος Αμοιρίδης.Τις έρευνες για την εξαφάνιση του Αμοιρίδη που δήλωσε η γυναίκα του την περασμένη Δευτέρα, είχε αναλάβει η υπηρεσία ανθρωποκτονιών του Ρίο ντε Τζανέιρο, και τα σενάρια ήταν τα χειρότερα. Υποψίες για απαγωγή δεν υπήρχαν, αφού δεν σημειώθηκε κανένα τηλεφώνημα για λύτρα, στην οικογένεια του πρέσβη.

«Δεν εργαζόμαστε πάνω στην υπόθεση της απαγωγής», δήλωσε εκπρόσωπος της βραζιλιάνικης αστυνομίας μιλώντας σε βραζιλιάνικη εφημερίδα. Το πτώμα του Κυριάκου Αμοιρίδη μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Ινστιτούτο της Νόβα Ιγουάτσου για να εξεταστεί, ενώ ως τώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το ποιος θα ήθελε να κάνει κακό στον Έλληνα πρέσβη της Βραζιλίας.Το βιογραφικό του Κυριάκου ΑμοιρίδηΟ Κυριάκος Αμοιρίδης γεννήθηκε στη Βέροια στις 30 Σεπτεμβρίου του 1957, και ολοκλήρωσε τις νομικές σπουδές του στη Θεσσαλονίκη, ενώ συνέχισε με μεταπτυχιακό στην πρωτεύουσα της Γαλλίας. Μιλούσε αγγλικά, γαλλικά, πορτογαλικά και σερβικά, και ήταν παντρεμένος με μία κόρη.Το 1985 μπήκε στον χώρο της διπλωματίας και το 2016 έγινε επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας στη Βραζιλία.Παλαιότερα υπήρξε πρέσβης στην Λιβύη, εργάστηκε στην ελληνική πρεσβεία της Σερβίας, ενώ είχε εργαστεί και ως σύμβουλος στο Ρίο, την Ολλανδία, αλλά και την Αθήνα.Ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών«Η Πρεσβεία της Ελλάδας στην Μπραζίλια ενημερώθηκε, χθες, από τους οικείους του Πρέσβη της Ελλάδας στην Βραζιλία, κ. Κυριάκου Αμοιρίδη, ο οποίος είχε μεταβεί στην πόλη του Ρίο κατά τη διάρκεια της άδειας των Χριστουγέννων, ότι από τη Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2016 δεν έχει καταστεί δυνατή η επικοινωνία μαζί του.Κατόπιν άμεσων ενεργειών του Υπουργείου Εξωτερικών ζητήθηκε η πλήρης κινητοποίηση όλων των αρμοδίων Αρχών της Βραζιλίας, οι οποίες ξεκίνησαν έρευνα προκειμένου να συγκεντρωθούν περισσότερα στοιχεία ως προς την υπόθεση.Το Υπουργείο Εξωτερικών και η Ελληνική Πρεσβεία στην Μπραζίλια παρακολουθούν εκ του σύνεγγυς την υπόθεση και προβαίνουν, σε στενή συνεργασία με τις βραζιλιανικές αρχές, σε όλες τις δέουσες ενέργειες».

Το άρθρο Σοκ! Βρέθηκε απανθρακωμένος ο Έλληνας πρέσβης της Βραζιλίας (video) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα