Σοκ: Της «έγδαρε» το πρόσωπο για να μην την κοιτάξει άλλος άντρας

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ούτε στους πιο σκληρούς της εφιάλτες δεν είχε δει η 25χρονη Melody Moon από το Somerset της Νοτιοδυτικής Αγγλία, τι θα της συμβεί όταν θα αποφάσιζε να διακόψει τη σχέση της με τον 27χρονο σύντροφο της. Ο Jamie Mitchell δεν μπορούσε να δεχτεί ότι θα συνεχίσει μακριά από την αγαπημένη του, επιτρέποντας σε κάποιον άλλον να τη διεκδικήσει και τη δάγκωσε 21 φορές στο πρόσωπο, για να της το παραμορφώσει.

Η άτυχη κοπέλα του ανακοίνωσε την απόφαση της να χωρίσουν καθώς δεν άντεχε τη βίαιη

συμπεριφορά του, κι εκείνος την έπεισε να περάσει από το σπίτι της να μιλήσουν για τελευταία φορά. Φυσικά όμως, ο 27χρονος είχε άλλα σχέδια.

Της είπε «θα πεθάνεις» και αμέσως προσπάθησε να κάνει τα πάντα γι’ αυτό. Την έσφιξε από τον λαιμό και άρχισε να την περιφέρει σε όλο το σπίτι, απειλώντας πως θα την δαγκώσει για να μην αρέσει σε κανέναν άλλον άντρα.

Τα λόγια της Melody σοκάρουν πραγματικά, όταν περιγράφει πως άρχισε να νιώθει τα δόντια του στο δέρμα της, στα μάτια της και στα αυτιά της ενώ οι πόνοι ήταν αφόρητοι.

Όπως λέει χαρακτηριστικά: «Ο Jamie δάγκωσε το πρόσωπό μου 21 φορές. Ένιωθα ότι προσπαθούσε να με φάει ζωντανή» και συμπληρώνει: «Όταν είδα τον εαυτό μου δε με αναγνώριζα. Σκέφτηκα ότι ο Jamie είχε δίκιο, κανείς δε θα μπορούσε ποτέ να με ξανακοιτάξει. Έμοιαζα σαν τέρας».

Ο νεαρός «χάνιμπαλ» πρότεινε στην 25χρονη τον περασμένο χρόνο, να εργαστεί στο κατάστημα που δούλευε ο ίδιος σαν σεφ και έτσι ήρθαν κοντά και ξεκίνησε η σχέση τους. Η Melody, όπως είπε δεν είχε κανένα σημάδι στην αρχή χαρακτηρίζοντας τον ένα αξιαγάπητο παιδί.

Τώρα, ο 27χρονος καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκιση με αναστολή και απαγόρευση κάθε είδους επαφή με τη Melody, ενώ η άτυχη κοπέλα αντιμετωπίζει σοβαρά σωματικά και ψυχικά προβλήματα και έχει διαγνωστεί με διαταραχή μετα-τραυματικού στρες και ακολουθεί θεραπεία.

Το άρθρο Σοκ: Της «έγδαρε» το πρόσωπο για να μην την κοιτάξει άλλος άντρας εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα