ΣΟΚ στην Ελληνική Αποστολή! Κολυμβήτρια θετική σε έλεγχο ντόπινγκ!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Με το χειρότερο τρόπο ξεκινάει η Ολυμπιακή ομάδα μας, τις υποχρεώσεις της στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο.

Διπλό σοκ!

Σύμφωνα με πληροφορίες Ελληνίδα κολυμβήτρια βρέθηκε θετική σε έλεγχο ντόπινγκ, ενώ θετικός βρέθηκε σε έλεγχο και Έλληνας που θα συμμετείχε στους Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Συγκεκριμένα, τα μέλη της ελληνικής αποστολής πέρασαν από τον σχετικό έλεγχο του ΕΣΚΑΝ

πριν την αναχώρηση της αποστολής και το πρώτο δείγμα μιας αθλήτριας της κολύμβησης βρέθηκε θετικό.

Για ευνόητους λόγους δεν έχει δοθεί το όνομα στη δημοσιότητα

Τα μέλη της ελληνικής αποστολής έχουν ενημερωθεί με την αθλήτρια να αποχωρεί από το Ολυμπιακό Χωριό και να διαμένει προσωρινά σε ξενοδοχείο, ενώ αναμένεται σύντομα να επιστρέψει στην Αθήνα. Παράλληλα, περιμένουμε και το αποτέλεσμα του δεύτερου δείγματος.

Θετικός σε απαγορευμένη ουσία Έλληνας που θα συμμετείχε στους Παραολυμπιακούς Αγώνες

Την ίδια ώρα θετικός σε χρήση απαγορευμένης ουσίας βρέθηκε αθλητής που έχει πιάσει το όριο πρόκρισης για του Παραολυμπιακούς Αγώνες. Την είδηση επιβεβαιώνει και η ελληνική Παρολυμπιακή επιτροπή χωρίς να γίνονται γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Άσχημα τα νέα για την Κύπρο παραμονή της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

«Θετικός» σε έλεγχο ντόπινγκ βρέθηκε ο αρσιβαρίστας, Αντώνης Μαρτασίδης, σε έλεγχο που του έγινε πριν από μερικές εβδομάδες κι ενώ ήταν στην Αθήνα. Όπως ανακοίνωσε η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, μετά την ενημέρωση που είχε, ξεκίνησαν άμεσα οι διαδικασίες ανάκλησης της διαπίστευσης του αθλητή, ο οποίος έφτασε στο Ρίο πριν λίγες ώρες.

Ο Μαρτασίδης πριν από 1.5 χρόνο ήταν μέλος της εθνικής Ελλάδας και είχε προπονητή τον Βίκτορα Μήτρου. Είχε δηλωθεί στο β΄ γκρουπ της κατηγορίας 85 κιλών, όντας ένα από τα 16 μέλη που αριθμεί η κυπριακή αποστολή στο Ρίο.

Το άρθρο ΣΟΚ στην Ελληνική Αποστολή! Κολυμβήτρια θετική σε έλεγχο ντόπινγκ! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα