Σοκ! Πατέρας βίαζε το 10 μηνών παιδί του μαζί με τον εραστή του!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Τα λόγια είναι περιττά όταν μαθαίνονται τέτοιες ειδήσεις , πραγματικά δεν μπορεί να το χωρέσει ανθρώπινος νους, αυτό που συνέβη στην Αυστραλία.

Ένα πατέρας- τέρας κακοποιούσε σεξουαλικά το 10 μηνών παιδί του μαζί με τον εραστή του επί τρεις ολόκληρες ώρες, ενώ η μητέρα έλειπε από το σπίτι σε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο.

Σοκαριστικές αποκαλύψεις

Ο εραστής του πατέρα και ένας από τους βιαστές του βρέφους φέρεται να καυχιόταν για την αποτρόπαια πράξη του, μέσω Skype σε έναν φίλο του.

Συγκεκριμένα, η αστυνομία στη Μελβούρνη ανέφερε ότι ο συγκεκριμένος 50χρονος παραπονιόταν σε συνομιλία με φίλο του ότι δεν πρόλαβε να κάνει όσα ήθελε, γιατί επέστρεψε εν τω μεταξύ η μητέρα. «Η αιμομιξία με ανάβει πολύ», έλεγε σύμφωνα με την Sydney Morning Herald.

Βιντεοσκόπησαν τις πράξεις τους.

Σε έφοδο που έκανε η αστυνομία στα σπίτια των δραστών, βρέθηκαν αρκετά terrabytes σε παιδοφιλικό υλικό, μάλιστα οι κατηγορούμενοι τραβούσαν τις αποτρόπαιες πράξεις τους σε βίντεο με κινητό.

Οι δύο άνδρες αντιμετωπίζουν τώρα πολλαπλές κατηγορίες, ενώ δεν υπέβαλαν αίτηση για καταβολή εγγύησης ώστε να αποφυλακιστούν.

Το άρθρο Σοκ! Πατέρας βίαζε το 10 μηνών παιδί του μαζί με τον εραστή του! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα