Σοκ: Διέρρευσε video με σεξουαλικές περιπτύξεις δύο ποδοσφαιριστών!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σάλος στο διαδίκτυο από ερασιτεχνικό video που απεικονίζει δύο διάσημους ποδοσφαιριστές σε άκρως… ακατάλληλες για ανηλίκους, περιπτύξεις με μία κοπέλα.

Ο Σέρχιο Ένριχ με τον Αντόνιο Λούνα είναι οι δύο πρωταγωνιστές του «ροζ» βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και έχει προκαλέσει παροξυσμό στα ΜΜΕ. Οι δυο τους εμφανίζονται να κάνουν σεξ με μια γυναίκα, η οποία από ότι φαίνεται «έδωσε» το βίντεο στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Οι δύο ποδοσφαιριστές της Έιμπαρ υποχρεώθηκαν να τοποθετηθούν δημόσια ζητώντας συγγνώμη και διευκρινίζοντας πως το εν λόγω βίντεο αφορούσε προσωπικές τους στιγμές και βιντεοσκοπήθηκε χωρίς τη συγκατάθεση τους.

Όπως φαντάζεστε το βίντεο »κατέβηκε» άμεσα και οι δύο πρωταγωνιστές του, προχώρησαν στην από κοινού παρακάτω δήλωση:

«Λυπούμαστε πολύ και ζητάμε συγγνώμη που αυτές οι εικόνες διέρρευσαν, χωρίς τη γνώση μας ή ακόμη περισσότερο τη συγκατάθεσή μας. Θέλουμε να απολογηθούμε που με την πράξη μας αυτή πλήττεται όχι μόνο η δική μας εικόνα, αλλά και αυτή του συλλόγου μας. Ξέρουμε πως ως επαγγελματίες αθλητές πρέπει να αποτελούμε πρότυπο για όλους, κυρίως για τους νέους και γι’ αυτό ζητάμε συγγνώμη αν προσβάλαμε ή θίξαμε κάποιον με τις εικόνες αυτές. Ελπίζουμε το βίντεο αυτό να μην πλήξει το σύλλογο και τους συμπαίκτες μας».

Το άρθρο Σοκ: Διέρρευσε video με σεξουαλικές περιπτύξεις δύο ποδοσφαιριστών! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα