Σκύλος Άτλας – ναρκωτικά: Το λαμπραντόρ που έχει… θαυμαστές

Σκύλος Άτλας – ναρκωτικά: Oι πολυπληθείς θαυμαστές του «Άτλαντα», έχουν πάλι κάθε λόγο να χαίρονται με τα κατορθώματά του! Ο λόγος για το φοβερό και τρομερό λαμπραντόρ της Δίωξης Ναρκωτικών αστυνομικών υπηρεσιών της Κεντρικής Μακεδονίας, που έβαλε ακόμη μια φορά με επιτυχία του τη μουσούδα του σε σημείο όπου κρυβόταν ποσότητα κάνναβης.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Οι αστυνομικοί, που βρέθηκαν στο σπίτι όπου ο «Άτλας» των πολλών επιτυχιών στη μάχη κατά των παραισθήσεων, τους έδωσε στα χέρια σχεδόν ένα βάζο με ναρκωτικά, που βρήκε κάτω από στρώμα κρεβατιού τον βιντεοσκόπησαν εν ώρα υπηρεσίας. Ήταν

η δεύτερη φάση έρευνας των αστυνομικών σε οικία. Νωρίτερα είχε εντοπίσει ποσότητες κάνναβης στον υπόγειο χώρο καταστήματος εμπλεκόμενου στη Θεσσαλονίκη. Κατασχέθηκαν, συνολικά, πάνω από 600 γραμμάρια κάνναβης και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές.

Και μια και η αναφορά στον «Άτλαντα», να υπενθυμίσουμε ότι στην προ κορωνοϊού εποχή, όταν δεν ετίθετο θέμα συνωστισμού στις παρουσιάσεις των υποθέσεων, που έφερνε στο φως, δεν παρέλειπε να παρίσταται δίπλα στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ! Ήταν τότε, που το λαμπραντόρ χώνοντας βαθιά τη μύτη του στο χώρο της μηχανής  ύποπτου αυτοκινήτου, ανέσυρε τα ναρκωτικά  από τη θέση της μπαταρίας του οχήματος!

Όπως απεδείχθη τότε, ο μεταφορέας των ναρκωτικών, είχε αλλάξει την κανονική μπαταρία με μικρότερη για να εξοικονομήσει έτσι ωφέλιμο χώρο, προκειμένου στο κενό να αποκρύψει τις συσκευασίες.

Αναφερόμενος στον ικανότατο σκύλο, ο εκπρόσωπος της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, Αστυνόμος  Α, Πέτρος Τάνος, είχε αναφέρει:

“Εντοπίστηκαν από τον αστυνομικό σκύλο ανίχνευσης ναρκωτικών, καλά κρυμμένες σε ειδική κρύπτη κάτω από την μπαταρία του οχήματος, συνολικά τρεις συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 614 γραμμαρίων και ποσότητα ναρκωτικής ουσίας τραμαδόλης βάρους 1 κιλού”. Και τότε είχε βιντεοσκοπηθεί ο πιο… πολυφωτογραφηένος σκύλος ανιχνευτής της ΕΛ.ΑΣ, την ώρα που πήδαγε στο καπό κι έβαζε τη μύτη του στη μηχανή του αυτοκινήτου για να βρει τις ουσίες εκεί που δεν θα μπορούσαν οι αστυνομικοί.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σκύλος Άτλας –,skylos atlas –