Σκουρλέτης : Δεν υπάρχει πιθανότητα τέταρτου μνημονίου

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Κόκκινο 105,5 σημείωσε ότι συνιστά κεντρική βούληση της κυβέρνησης η συνέχιση των πρωτοβουλιών για την στήριξη των οικονομικά αδύναμων κοινωνικών στρωμάτων.

Ενώ παράλληλα επεσήμανε πως αποτελεί κρίσιμο ζήτημα η διαρκής βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Ειδικότερα δήλωσε «Η εξαγγελία Τσίπρα για «13η σύνταξη» και αναστολή της εξίσωσης του ΦΠΑ

στα νησιά που επιβαρύνθηκαν από το προσφυγικό κύμα είναι συγκεκριμένο παράδειγμα μέτρου που θα αισθανθεί ο κόσμος και ενδεικτικό του πως αντιλαμβάνεται η κυβέρνηση την επίτευξη στόχων. Όχι, απλώς να ευημερούν οι αριθμοί, αλλά όπου μπορεί να επιστρέφει μέρος των όσων θυσίασαν, στους πλέον ευάλωτους».

Ταυτόχρονα ο κ. Σκουρλέτης απέκλεισε κάθε πιθανότητα τέταρτου μνημονίου λέγοντας «εάν υπήρχε τέτοια πιθανότητα και σκέψη στην κυβέρνηση, θα είχε ήδη υπογραφεί η συζήτηση γίνεται επειδή είμαστε πεπεισμένοι ότι η λύση δεν είναι η ανακύκλωση της υφεσιακής πολιτικής». Ενώ περαιτέρω δήλωσε «σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να δεχθούμε πράγματα που παγκοσμίως φαίνεται ότι δεν είναι επιτεύξιμα, όπως η απαίτηση για μακροχρόνια πρωτογενή πλεονάσματα 3,5%».

Το άρθρο Σκουρλέτης : Δεν υπάρχει πιθανότητα τέταρτου μνημονίου εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα