Σκοτώθηκε 18χρονος που πήδηξε από τρόλεϊ για να γλιτώσει έλεγχο

Ένα τραγικό συμβάν έλαβε χώρα χθες αργά το βράδυ, περίπου στις 22.00, όταν ένας 18χρονος πήδηξε έξω από τρόλεϊ, στην οδό Π. Τσαλδάρη στο Περιστέρι, για να γλιτώσει έλεγχο εισιτήριου από τον αρμόδιο ελεγκτή, καθώς δεν είχε εισιτήριο, με αποτέλεσμα να χτυπήσει και να καταλήξει λίγο αργότερα...

Πιο συγκεκριμένα, σε έλεγχο εισιτηρίων ο νεαρός δεν είχε εισιτήριο και όταν ο ελεγκτής τού ζήτησε να κατέβει μαζί του στο τέρμα, ο νεαρός πάτησε το κόκκινο κουμπί ασφαλείας και πήδηξε από τη μεσαία πόρτα του τρόλεϊ με

αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κράσπεδο και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, ο νεαρός λογομάχησε και διαπληκτίστηκε με τον ελεγκτή προτού συμβεί το μοιραίο. Ο ελεγκτής ζητούσε επιτακτικά το εισιτήριό του, αλλά ο νεαρός ισχυριζόταν ότι δεν το είχε.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι άκουσαν τον ελεγκτή να λέει: «Ή μου δίνεις την ταυτότητα σου ή σε πάω στο τμήμα τώρα». Ο νεαρός απάντησε πως δεν την έχει μαζί του και του είπε: «Είμαι άνεργος, αλήθεια σου λέω. Και οι γονείς μου δεν έχουν δουλειά. Είμαστε σε τραγική κατάσταση».

Αρχικά, ο 18χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Αγία Όλγα», ωστόσο, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό, όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο οδηγός και ο ελεγκτής κρατούνται, ενώ η Αστυνομία εξετάζει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πραγματοποιήθηκε το περιστατικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα