Σκότωσε το γιο της γιατί την είδε στο κρεβάτι με τον παππού του!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Φρίκη και οργή προκαλεί η Veronica Panarello, «μητέρα» του μόλις οκτώ χρονών Loris Stival που ξεψύχησε από τα ίδια της τα χέρια τον Νοέμβριο του 2014, επειδή βρέθηκε στο λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή.

Η Veronica, που χαρακτηρίζεται από τους εισαγγελείς σαν η χειρότερη εγωκεντρική και χειριστική ψεύτρα, στραγγάλισε το παιδί της με ηλεκτρικά καλώδια και το εγκατέλειψε νεκρό σε μία ρεματιά. Το άψυχο κορμάκι του παιδιού εντοπίστηκε με μία σοβαρή πληγή στο κεφάλι, από έναν κυνηγό.

Στη συνέχεια, δήλωσε στις ιταλικές αρχές στη Santa Croce στη Σικελία, την εξαφάνιση του λέγοντας ότι τον είχε πάει στο σχολείο αλλά εξαφανίστηκε μέχρι να τον πάρει το απόγευμα. Οι Ιταλικές Αρχές είχαν «βάλει στο μάτι» από την αρχή την «μητέρα» του δήθεν αγνοούμενου Loris γιατί η κατάθεση της δεν ταίριαζε με όσα έδειξαν οι κάμερες του κλειστού κυκλώματος ασφαλείας.

Τελικά η Veronica Panarello ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη της αλλά τα «έριξε» στον πατέρα του συζύγου της Andrea Stival. Πιο συγκεκριμένα, είπε πως ο πεθερός της με τον οποίο έκαναν σεξ την ώρα που τους είδε ο μικρός, τη βοήθησε στο έγκλημα. Εκείνος αρνείται κατηγορηματικά όσα η 28χρονη δολοφόνος ισχυρίζεται και απειλεί με μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Το Δικαστήριο τιμώρησε την σατανική μητέρα με 30 χρόνια φυλακή.

Το άρθρο Σκότωσε το γιο της γιατί την είδε στο κρεβάτι με τον παππού του! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα