Σκότωσε τις δύο κορούλες της και αυτοκτόνησε (pics)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Δεν το χωρά ανθρώπινος νους αυτό συνέβη στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Τζόλιετ, περίπου μια ώρα μακριά από το Σικάγο.

Η Celisa Henning εκτέλεσε τα δίδυμα κοριτσάκια της πυροβολώντας τα στο κεφάλι προτού στρέψει την καραμπίνα στον εαυτό της.

H 41χρονη μητέρα και οι δύο εξάχρονες κορούλες της, Makalya και Addison, βρέθηκαν νεκρές την περασμένη Δευτέρα μέσα στο σπίτι τους.

Σύμφωνα με τον πεθερό της 41χρονης

μητέρας και παππού των παιδιών, η νύφη του είχε κρατήσει τα παιδιά στο σπίτι εκείνη την ημέρα, επιλέγοντας να μην τα στείλει στον παιδικό σταθμό.

Ο σύζυγός της, υδραυλικός στο επάγγελμα, είχε προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί της αρκετές φορές εκείνο το πρωί, χωρίς αποτέλεσμα. Όταν τελικά γύρισε σπίτι το μεσημέρι αντίκρισε τη γυναίκα του και τα δύο παιδιά του νεκρά.

«Ελπίζω να καταφέρει να βγει ζωντανός από αυτήν την τραγωδία» είπε ο πατέρας του στους δημοσιογράφους, προσθέτοντας ότι η πράξη της νύφης του ήταν τελείως ανεξήγητη και αιφνιδιαστική, αφού έδειχνε απόλυτα ικανοποιημένη και ευτυχισμένη της με τη ζωή της στα προάστια.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από 10 χρόνια και η ευτυχία του συμπληρώθηκε το 2011, με την γέννηση δύο τρισχαριτωμένων κοριτσιών. Σύμφωνα με τους γείτονες τους ήταν υπόδειγμα οικογένειας, ενώ η γυναίκα έδειχνε πάντα ψυχικά υγιής και ισορροπημένη.

Το άρθρο Σκότωσε τις δύο κορούλες της και αυτοκτόνησε (pics) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα