Σκότωσε κατά λάθος τον πατέρα του: Ασύλληπτη τραγωδία με “πρωταγωνιστή”… μωρό

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στις αρχές Δεκεμβρίου στην Τζόρτζια των ΗΠΑ καθώς ένας πατέρας πυροβολήθηκε κατά λάθος μέσα στο σπίτι του από τον ούτε δύο ετών γιό του, ο οποίος βρήκε ένα γεμάτο όπλο, το σήκωσε και πάτησε τη σκανδάλη. Ο 25χρονος Ντάστιν Γουόλτερς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στις 5 Δεκεμβρίου, αφού οι αστυνομικοί τον βρήκαν τραυματισμένο μετά από αναφορές που δέχθηκαν για πυροβολισμό στο σπίτι του στη Σαβάνα. Τελικά υπέκυψε στα τραύματά του, όπως ανακοίνωσε το αστυνομικό τμήμα.

Η αστυνομία ανέφερε ότι πυροβολήθηκε

“κατά λάθος” από ένα παιδί κάτω των δύο ετών. Δεν επιβεβαιώθηκε η σχέση του Γουόλτερς με το παιδί, αλλά ο 25χρονος έχει έναν γιο σε αυτή την ηλικία, τον Mars. “Η προκαταρκτική έρευνα διαπίστωσε ότι ο Γουόλτερς τραυματίστηκε όταν ένα μικρό παιδί, που είναι κάτω των 2 ετών, βρήκε το πιστόλι και πυροβόλησε τραυματίζοντάς τον”, ανέφερε η αστυνομία.

“Θρηνούμε μαζί με την οικογένεια Γουόλτερς”

Λεπτομέρειες της έρευνας που σχετίζονται με το περιστατικό δεν είχαν δοθεί στη δημοσιότητα μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου, όταν οι ερευνητές δήλωσαν ότι τελικά ένα παιδί ενεπλάκη στον πυροβολισμό.

Οι ερευνητές δεν έχουν αποκαλύψει τον τύπο του όπλου που χρησιμοποιήθηκε, αλλά επιβεβαίωσαν ότι τα μέλη της οικογένειας του θύματος ήταν παρόντα στο σπίτι όταν ακούστηκε ο πυροβολισμός. Πρόσθεσαν ότι το περιστατικό ήταν “τυχαίο”. “Θρηνούμε μαζί με την οικογένεια Γουόλτερς”, δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας της Σαβάνα, Roy Minter, σε μια ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα