Σκληρή μάχη σε Περιφέρεια και Αθήνα

Αισθητή είναι η διαφορά ανάμεσα στα πρώτα επίσημα αποτελέσματα από την καταμέτρηση των ψήφων και στην εικόνα που δημιούργησαν τα exit poll, ιδιαίτερα στον δήμο Αθηναίων. Συγκεκριμένα, πριν συμπληρωθούν δύο ώρες από το κλείσιμο της κάλπης, στον δήμο της πρωτεύουσας ο Γ. Καμίνης προηγείται με 22,6% και ακολουθούν Γ. Σακελαρίδης με 19,5% και ακολουθεί ο Αρης Σπηλιωτόπουλος με 16,7%, ενώ πολύ κοντά φαίνεται να βρίσκεται και ο υποψήφιος της Χα Ηλίας Κασιδιάρης.

Στον

Πειραιά, ωστόσο, τα exit poll επιβεβαιώνονται σχετικά με το προβάδισμα του Γιάννη Μώραλη έναντι του Βασίλη Μιχαλολιάκου, με ποσοστά 33,4% έναντι 30,1% που καταλαμβάνει αντιστοίχως ο απερχόμενος δήμαρχος.

Σκληρή μάχη γίνεται και στην Περιφέρεια Αττικής με τα αποτελέσματα να εμφανίζουν διαφορά από τα exit poll. Στην Περιφέρεια Αττικής, η κυρία Ρένα Δούρου προηγείται, αλλά με ένα ισχνό ποσοστό διαφοράς 2,2%, σε σχέση με το 21% του κ. Γιάννη Σγουρού. Φυσικά, οι συσχετισμοί αναμένονται να διακυμανθούν καθώς η καταμέτρηση των ψήφων έχει μόλις αρχίσει και όπως είπε και ο υπουργός Εσωτερικών γύρω στις 22:30 θα υπάρχει μια ασφαλής εκτίμηση αποτελέσματος για όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα