Σκηνές αλλοφροσύνης για την προκριση της Ουαλίας (vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Σωτήρη Τριανταφύλλου

Χαμός στην πρωτεύουσα της Ουαλίας Κάρντιφ και παροξυσμός για τη νίκη επί του Βελγίου και την πρόκριση στα ημιτελικά. Η εθνική ομάδα της χώρας του Ηνωμένου Βασιλείου, η μόνη που απέμεινε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αφού Αγγλία, Ιρλανδία και Βόρειος Ιρλανδία αποκλείστηκαν, έκανε το εκπληκτικό και αυτό που ελάχιστοι ανέμεναν. Νίκησε με 3-1 το Βέλγιο στα προημιτελικά του Euro παρ’ ότι βρέθηκε να χάνει με 1-0 και προκρίθηκε στα ημιτελικά όπου θ’ αντιμετωπίσει

την Πορτογαλία την Τετάρτη 6 Ιουλίου στις 10 μ.μ. στη Λυών για μία θέση στον τελικό! Είναι η πρώτη φορά για τους Ουαλούς που φτάνουν στους «4» μεγάλης διοργάνωσης, μόλις στην δεύτερη συμμετοχή τους και την πρώτη τους σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, στην πρώτη τους συμμετοχή στο παγκόσμιο κύπελλο του 1958 είχαν φθάσει μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Στο 13’ το Βέλγιο άνοιξε το σκορ με την γκολάρα του Ρατζά Ναϊνγκολάν, σουτ στο γάμα της εστίας. Η Ουαλία ισοφάρισε στο 31’ με τον αρχηγό της, Άσλεϊ Γουίλιαμς και στο 55’ πήρε το προβάδισμα με το εκπληκτικό γκολ του Χαλ Ρόμπσον-Κάνου. Το τελικό 3-1 έγραψε ο Γκάντερ στο 85’.

Το άρθρο Σκηνές αλλοφροσύνης για την προκριση της Ουαλίας (vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα