Σκέψεις Τσίπρα για ανασχηματισμό

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο Πρωθυπουργός είναι έτοιμος, για ένα φρεσκάρισμα στα πρόσωπα του υπουργικού συμβουλίου.

Οι αρρυθμίες της Κυβέρνησης έφεραν πιο κοντά τις σκέψεις για ανανέωση

Τα προβλήματα και τα «κενά» των τελευταίων ημερών οδηγούν την ηγεσία του Μαξίμου, σε πολύ σοβαρές σκέψεις για έναν γενναία ανασχηματισμό στο κυβερνητικό σχήμα που θα απομακρύνει «βαρίδια» κάνοντας το έργο της κυβέρνησης πιο συνεκτικό και συντονισμένο.

Ο Αλέξης Τσίπρας

έχει μάθει να αιφνιδιάζει όποια στιγμή και να είναι αυτή και ουδείς μπορεί να γνωρίζει πότε θα τραβήξει τον «άσσο» από το μανίκι.

Κομβικό σημείο το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Πάντως, μεσολαβούν δύο εβδομάδες μέχρι το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ (13-16 Οκτωβρίου) και είναι σίγουρο ότι «υπάρχει το χρονικό περιθώριο», σε περίπτωση που επέλεγε να επισπεύσει τον ανασχηματισμό. Ένας λόγος ακόμα που «δείχνει» ανασχηματισμό, είναι ότι αμέσως μετά από το Συνέδριο αρχίζει άλλος ένας νέος γύρος διαπραγματεύσεων με τους δανειστές και είναι αναγκαίο από τις 17 Οκτωβρίου και έπειτα ο δρόμος να είναι καθαρός και όλοι οι υπουργοί στις θέσεις τους.

Υπάρχει όμως και η περίπτωση, ο κ. Τσίπρας να αποφασίσει, μετά και το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης και να δώσει νέα πνοή στο κυβερνητικό σχήμα. Σηματοδοτώντας, μια νέα αρχή με πρόσωπα τα οποία δεν θα έχουν φθαρεί.

«Χώρο» στους 30άρηδες

Ο πρωθυπουργός σκέπτεται να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στους 30άρηδες και κυρίως σε πρόσωπα που τον τελευταίο χρόνο μετείχαν ενεργά στη διαπραγμάτευση μένοντας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Τσίπρας λέει «όχι» στο «ξαναζεσταμένο φαγητό»

Υπάρχει μια φημολογία περί υπουργοποίησης πρώην κορυφαίων υπουργών και στελεχών του ΠΑΣΟΚ, όμως αυτό φαίνεται απίθανο να συμβεί.

Το άρθρο Σκέψεις Τσίπρα για ανασχηματισμό εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα