Σκάρλετ Γιόχανσον Όσκαρ: Η σταρ έτοιμη να διεκδικήσει το χρυσό αγαλματίδιο

Σκάρλετ Γιόχανσον Όσκαρ: Ττην καλύτερη περίοδο της καριέρας της φαίνεται να διανύει η Αμερικανίδα ηθοποιός. Μαζί με τον ταλαντούχο Άνταμ Ντράιβερ του «Star Wars» και την Λόρα Ντέρν διεκδίκησαν τον Χρυσό Λέοντα του Φεστιβάλ Βενετίας, με την ταινία «Marriage Story». Οι κριτικές ήταν διθυραμβικές. Πρόκειται για μια δραματική  ιστορία αγάπης που κατέληξε σε διαζύγιο, αφού έχει προηγηθεί η γέννηση ενός παιδιού. Η

ταινία αφηγείται το δραματικό και γεμάτο εντάσεις διαζύγιο ενός ζευγαριού, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Νόα Μπάουμπακ. Ο Ντράιβερ παίζει έναν εκκεντρικό σκηνοθέτη θεάτρου, τον Τσάρλι. Η Σκάρλετ Γιόχανσον υποδύεται την ηθοποιό Νικόλ, που ασφυκτιά από τον εγωκεντρικό χαρακτήρα του συζύγου της.

Στην πρώτη της συνάντηση με τον σκηνοθέτη, χωρίς να ξέρει την υπόθεση της ταινίας, του είπε ότι βρισκόταν σε διαδικασίες διαζυγίου και ξεκίνησε να του μιλάει για τη σχέση της. Ο Μπάουμπακ  είπε ότι το σενάριο της ταινίας βασίζεται στο δικό του διαζύγιο με την Τζένιφερ Τζέισον Λι. Με το χαρακτηριστικό του μείγμα χιούμορ και αγνού ρομαντισμού, ο Νόα Μπάουμπακ, μετά τα «Meyerowitz Stories» και «Οσο Είμαστε Νέοι», φαίνεται να επιστρέφει στην ακαταμάχητη γοητεία του «Frances Ha», αλλά με την ωριμότητα που του έχει προσδώσει η εμπειρία.

“Μαύρη Χήρα” και νύφη την ίδια χρονιά

Με δύο διαζύγια, ένα παιδί και το απόλυτο blockbuster της χρονιάς πίσω της, το “Avengers: Endgame”, η 34χρόνη Σκάρλετ Γιόχανσον είναι έτοιμη να διεκδικήσει ακόμα και Όσκαρ με το “Marriage Story”. Τον Μάη του 2020 θα φορέσει και πάλι τη δερμάτινη στολή της «Μαύρης Χήρας» και πολύ σύντομα θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των συνδρομητών του Netflix. Δεν τα πάει κι άσχημα η πρώτη της λίστας των πιο ακριβοπληρωμένων γυναικών ηθοποιών, σύμφωνα με την ετήσια κατάταξη του Forbes. Την ίδια ώρα, η Αμερικανίδα σταρ ετοιμάζεται να ντυθεί νύφη για τρίτη φορά, στο πλευρό του 37χρονου Κόλιν Τζοστ, σεναριογράφου του πιο δημοφιλούς βραδινού σόου της Αμερικής, του “Saturday Night Live”.

Keywords
Τυχαία Θέματα