Σιντιμπέ κάλτσα: Τρελό blooper στο Έβερτον – Κρίσταλ Πάλας

Σιντιμπέ κάλτσα: Ένα… μοναδικό σκηνικό σημειώθηκε στην Premier League και συγκεκριμένα στον αγώνα του Σαββάτου ανάμεσα σε Έβερτον και Κρίσταλ Πάλας. Ο εξτρέμ των «ζαχαρατών», Γουόλκοτ, τραυματίστηκε νωρίς στο πρώτο ημίχρονο για την ομάδα του Αντσελότι. Ο Ιταλός ετοίμασε τον Σιντιμπέ για να μπει στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο ο Γάλλος φαίνεται ότι βιάστηκε υπερβολικά και ξέχασε κάτι πάρα πολύ σημαντικό να φορέσει. Αυτό ήταν η κάλτσα του αριστερού του ποδιού, κάτι που φυσικά παρατήρησε ο τέταρτος

διαιτητής, που δεν του επέτρεψε να γίνει αλλαγή. Ο ίδιος έτρεξε αμέσως στα αποδυτήρια να την πάρει, με τον Ιταλό τεχνικό να δείχνει έξαλλος που το παιχνίδι καθυστερεί για έναν τέτοιο λόγο.

Για την ιστορία, η Έβερτον επικράτησε της Πάλας με σκορ 3-1 για την 26η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος. Τα τέρματα σημείωσαν για τους γηπεδούχους οι Μπερνάρντ (18′), Ριτσάρλισον (58′) και Κάλβερτ-Λιούιν (88’). Για τους φιλοξενούμενους είχε ισοφαρίσει προς στιγμήν ο Μπεντέκε (51′). Αν μη τι άλλο πάντως, την παράσταση έκλεψε αναμφίβολα ο Σιντιμπέ.

Δείτε το στιγμιότυπο:
Keywords
Τυχαία Θέματα