Σιμορέλης: «Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα, το λένε Μέρκελ και Μακρόν»…!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Τη βεβαιότητά του ότι «η Ελλάδα γυρίζει σελίδα» εξέφρασε, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σιμορέλης κι αυτό γιατί… το λένε οι άλλοι!

«Οι επενδυτές στηρίζουν την ελληνική οικονομία, έχουμε ένα δισ. ευρώ επενδύσεις» και «αλλάζει σελίδα η χώρα και αυτό φαίνεται καθαρά, το λένε οι δείκτες, η Μέρκελ,

ο Μακρόν» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε ποιος είναι ο μισθός ενός επιμελητή Β’ στην Ελλάδα και ποιος στο εξωτερικό η απάντηση του κ. Σιμορέλη ήταν: «Κάνετε ένα μεγάλο λάθος, προσπαθείτε να συγκρίνετε τη Γαλλία και την Ελβετία με την Ελλάδα; Δεν ξέρετε ότι τα τελευταία 40 χρόνια κυβέρνησαν την Ελλάδα, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και έφεραν αυτή την καταστροφή στη χώρα μας;»

Επίσης παραδέχτηκε ότι «υπάρχει υπερφορολόγηση, αλλά μην ξεχνάτε ότι η χώρα μας έφτασε στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, και για όλη αυτή την κατάσταση δεν ευθυνόμαστε εμείς. Η πολιτική ζωή δεν ξεκίνησε το 2015 – δυστυχώς οι πολιτικές που εφαρμόστηκαν εδώ και 40 χρόνια, έφεραν αυτό το αποτέλεσμα. Στο ποδόσφαιρο και στην πολιτική μετράει το αποτέλεσμα – το αποτέλεσμα το είδατε».

Από την πλευρά του, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κεφαλογιάννης είπε ότι «καλωσορίζουμε το όψιμο ενδιαφέρον του ΣΥΡΙΖΑ για επενδύσεις, δυστυχώς όμως τα τελευταία δύο χρόνια υπήρχε αποεπένδυση στη χώρα» και συμπλήρωσε ότι «έννοιες ανάπτυξη και ΣΥΡΙΖΑ δεν ειναι συμβατές».

Τέλος, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννης Κουτσούκος, σε σχέση με τις επενδύσεις που επικαλείται η κυβέρνηση, ανέφερε ότι «δεν μας εμπιστεύεται κανένας, είναι ψευδεπίγραφο το αφήγημα και της ανάπτυξης και της εξόδου από τα μνημόνια».

Το άρθρο Σιμορέλης: «Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα, το λένε Μέρκελ και Μακρόν»…! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα