«Σφυροκόπημα» από Κυριάκο και Φώφη στη Βουλή

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Με προσωπική επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ξεκίνησε την ομιλία του στην Βουλή για το πολυνομοσχέδιο ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Δεν ξέρω τί είναι χειρότερο, ένας ψεύτης πρωθυπουργός ή ένας αυταπατόμενος πρωθυπουργός που δεν αντιλαμβάνεται τί γίνεται γύρω

του. Είτε ψεύτης είτε αυταπατόμενος δεν αξίζει να είσαστε πρωθυπουργός αυτής της χώρας» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Και συμπλήρωσε:

«Είσαστε ένας πρωθυπουργός που την άγνοιά του την εμφάνισε σαν μαγκιά. Οι Έλληνες έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις από τον πρωθυπουργό τους. Εκτός όμως από την αυταπάτη υπήρξε και οργανωμένη πολιτική απάτη. Η χυδαιότερη επιχείρηση πολιτικής απάτης που έγινε ποτέ».
Αναφερόμενος στα ισοδύναμα είπε ότι ο κόφτης δαπανών είναι αποτέλεσμα της αναξιοπιστίας του, καθώς οι δανειστές δεν τον πιστεύουν. «Σας εξευτελίζουν κύριε Τσίπρα» τόνισε.

«Ψεύδεστε κύριε Τσίπρα»

«Θα περίμενε κανείς στοιχειώδη αυτοκριτική. Αλλά αντί μεταμέλειας συνεχίζετε τη δημαγωγία και ψεύδεστε παραποιώντας την πραγματικότητα, κατηγόρησε την κυβέρνηση ο πρόεδρος της ΝΔ. Ο κυνισμός της εξουσίας καταλήγει πάντα σε διαπλοκή, διαφθορά και σκάνδαλα» ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στην πρωθυπουργό.

Φθάσατε στο σημείο να λέτε φοροφυγάδες τους δικαιούχους του ΕΚΑΣ, συνέχισε την επίθεση στον πρωθυπουργό ο πρόεδρος της ΝΔ. Τιμωρείτε την εργασία και διώκετε την ιδιοκτησία, προσέθεσε.
Το σφυροκόπημα συνεχίστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της ομιλίας του. «Είσαστε οπορτουνιστής λαικιστής και εξουσιολάγνος, το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι παραμονή στην εξουσία. Το αίτημα για εκλογές είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Όσο πιο γρήγορα φύγετε τόσο καλύτερο για την χώρα» ανέφερε σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο πρόεδρος της ΝΔ.

Πάντως ανέφερε πως η Νέα Δημοκρατία θα ψηφίσει την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων και τις ιδιωτικοποιήσεις που κυρώνονται με αυτό το νομοσχέδιο και ειδικότερα την εκχώρηση των 24 αεροδρομίων.

Ακούστε την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη


Σφυροκόπημα και από τη Γεννηματά

«Ο άνθρωπος που θα καταργούσε τα μνημόνια φέρνει μνημόνια για πάντα» επεσήμανε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

«Φέρνετε συμφωνία με όρους συνθηκολόγησης ηττημένου… Σήμερα ψηφίζετε μνημόνια για πάντα.

Η νέα αυταπάτη είναι ότι το κλείσιμο της αξιολόγησης θα πυροδοτήσει την ανάπτυξη. Κύριοι της κυβέρνησης, εσείς γονατίσατε, αλλά δεν θα γονατίσετε και την Ελλάδα» ανέφερε μεταξύ άλλων, ζητώντας από την κυβέρνηση να αποσύρει έστω την τελευταία στιγμή την κατάργηση του ΕΚΑΣ.

Το άρθρο «Σφυροκόπημα» από Κυριάκο και Φώφη στη Βουλή εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα