Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τους δράστες της απαγωγής της 27χρονης

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τους απαγωγείς της 27χρονης ανιψιάς του ιδιοκτήτη του Αστέρα Τρίπολης καθώς η έρευνα των ανδρών της αστυνομίας βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και είναι πιθανό σύντομα να φτάσουν στην αποκάλυψη της ταυτότητας των δραστών και στη σύλληψή τους

Στην προσπάθεια τους αυτή οι υπεύθυνοι της ΕΛ.ΑΣ., έχουν ως ατού ένα πολύ σημαντικό στοιχείο καθώς φαίνεται ότι εντοπίστηκε DNA είτε ενός από τους δράστες, είτε περισσοτέρων και ουσιαστικά περιμένουν την από ώρα σε ώρα ταυτοποίησή του, έτσι ώστε να αρχίσει

να ξετυλίγεται το κουβάρι αυτής της ιστορίας.

Το γενετικό υλικό βρέθηκε σε δύο σημεία: Αρχικά στο ιδιόχειρο σημείωμα που άφησαν οι δράστες για τον πατέρα της κοπέλας στο παρμπρίζ ενός φορτηγού στη Νέα Ιωνία. Στο εν λόγω σημείωμα, το οποίο την είχαν υποχρεώσει να γράψει, η κοπέλα ζητούσε από τους συγγενείς της να δώσουν τα χρήματα ώστε να την απελευθερώσουν οι απαγωγείς της.

Το δεύτερο σημείο είναι στα ρούχα της κοπέλας. Λίγο πριν την απελευθερώσουν, της έδωσαν να φορέσει ένα ζευγάρι φόρμες και ταυτόχρονα της έδωσαν μαζί της και τα παλιά της ρούχα. Όταν η κοπέλα φόρεσε τις φόρμες, της έκλεισαν τα μάτια, της φόρεσαν κι ένα κράνος και την έβαλαν να ανέβει πάνω σε μία μοτοσυκλέτα. Προφανώς από την κοντινή επαφή που ήρθε με τον οδηγό, έμεινε πάνω στα ρούχα της κοπέλας DNA του δράστη.

Εκτός όμως από αυτό το γεγονός το οποίο είναι κομβικό για τις έρευνες οι αστυνομικοί περιένουν και την ανάλυση των τηλεφωνικών κλήσεων οι οποίες θα προσθέσουν στο παζλ ένα ακόμα στοιχείο.

Μέχρι τώρα εξετάζοντας προσεκτικά τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους, πολλά από τα οποία δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας, γεγονός που είναι απόλυτα φυσιολογικό, οι αστυνομικοί έχουν καταλήξει στον αριθμό των ατόμων που έχουν πάρει μέρος στην αρπαγή της φοιτήτριας, έχουν σχηματίσει σε μεγάλο ποσοστό το προφίλ τους και αυτό που μένει είναι να ταιριάξουν τα δεδομένα που έχουν με τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων – που ήδη “έδειξαν” το DNA τουλάχιστον ενός εκ των δραστών και την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου από τις επικοινωνίες των μελών της οικογένειας με τους δράστες.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχει συμπληρωθεί μεγάλο μέρος του παζλ που είναι απαραίτητο για να φτάσουν οι αστυνομικοί με σιγουριά στο ποιοι ακριβώς είναι οι δράστες, έχοντας όμως μια πρώτη εικόνα. Επίσης σημαντικό ρόλο έχει παίξει και η έρευνα στο περιβάλλον της κοπέλας, που γνώριζε την οικονομική κατάσταση της οικογένειάς της και ειδικότερα του θείου της.

Keywords
Τυχαία Θέματα