Σφαλιάρα της Στόουκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-0 στην Boxing Day (video)

Η χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα δεν έφερε γούρι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που ηττήθηκε ακόμη μία φορά το τελευταίο διάστημα απογοητεύοντας τους οπαδούς της.

Η ομάδα του Φαν Χάαλ δέχθηκε δύο τέρματα από τη Στόουκ στο «Μπριτάννια», και έτσι υπέστη την 3η σερί της ήττα!

Οι άλλοτε κραταιοί «Κόκκινοι Διάβολοι» προέρχονταν από δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα και ήθελαν απόψε να μην τριτώσει το κακό στο «Μπριτάνια». Αμ δε: η Στόουκ έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις της στο ματς, το οποίο μετέτρεψε σε πραγματική γιορτή: δύο προειδοποιητικές

βολές από Αρναούτοβιτς και Κρκιτς στο 10′ και το 16΄ αντίστοιχα, πριν αρχίσουν τα πραγματικά πυρά.

Το.. φυτίλι, ωστόσο, φρόντισε να το ανάψει ο λάθος παίχτης: ο Ντεπάι στο 19΄ έκανε ίσως τη χειρότερη κεφαλιά στα χρονικά των κεφαλιών στην προσπάθεια του να γυρίσει την μπάλα στον Ντε Χέα, ο Γκλεν Τζόνσον πήρε το χριστουγεννιάτικο δώρο και γύρισε την μπάλα στον Κρκιτς που δε δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν μάταια να βγάλουν αντίδραση και σαν να μην έφτανε αυτό, επτά λεπτά αργότερα ήρθε και το δεύτερο γκολ των «πότερς». Ο Μπόγιαν εκτέλεσε ένα φάουλ, με τη μπάλα να κοντράρει και να φτάνει στον Αρναούτοβιτς, ο οποίος με εξαιρετικό σουτ έκανε το 2-0!

Οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν μια καλή ευκαιρία με μια εκτέλεση φάουλ το Ντεπάι στο ημίωρο, όμως μάλλον θα αισθάνθηκαν τυχεροί που το 2-0 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, καθώς λίγο αργότερα είδαν τον Αρναούτοβιτς να φτάνει μια… ανάσα από το τρίτο για τους την ομάδα του Μαρκ Χιουζ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Ρούνεϊ να αντικαθιστά τον Ντεπάι και την Γιουνάιτεντ να προσπαθεί να βρει το γρήγορο γκολ που θα την έβαζε και πάλι στο ματς. Οι παίκτες του Φαν Χάαλ έδειξαν να ελέγχουν το ρυθμό, όμως δεν έβρισκαν τον τρόπο να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Μπάτλαντ.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 64’, με τον Μπάτλαντ να βγαίνει όμως νικητής στην μονομαχία με τον Φελαϊνί και να διατηρεί με εντυπωσιακό τρόπο το προβάδισμα δύο τερμάτων της Στόουκ. Η εικόνα συνέχισε να είναι η ίδια, με τους γηπεδούχους να έχουν δώσει αρκετό χώρο και να προσπαθούν να χτυπήσουν στην κόντρα, όπως στη φάση του 80’ με τους Μπόγιαν και Ντιούφ.

Στο 84’ ο Τσάρι Άνταμ επιχείρησε να σκοράρει από το κέντρο, κάτι που έχει ξανακάνει, αλλά αυτήν τη φορά δεν το κατάφερε. Η Γιουνάιτεντ προσπάθησε στο χρόνο που απέμενε για το γκολ που ίσως άλλαζε τα δεδομένα, όμως ο Μπάτλαντ είχε… αποφασίσει να κρατήσει το μηδέν έως το τέλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα