Σεσημασμένοι Ρομά από τον καταυλισμό του Πυρίου, εισέβαλαν σε χυτήριο, πυροβόλησαν και έκλεψαν

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Tου Πέτρου Καρσιώτη

Απίστευτο.

Πατέρας και γιος Ρομά, από τον εξαιρετικά παραβατικό καταυλισμό του Πυρίου, που απασχολεί συνεχώς την Αστυνομία, μαζί με έναν ακόμη συνεργό τους, εισέβαλαν σε χυτήριο, πυροβόλησαν με καραμπίνα την είσοδο των γραφείων και άρπαξαν 3.000 ευρώ.

Για να αποπροσανατολίσουν την Αστυνομία έβαψαν με… λαδομπογιά το αγροτικό τους φορτηγάκι και λίγο αργότερα το… ξέβαψαν για να μην αντιστοιχεί στα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου των δραστών που είχαν δώσει οι μάρτυρες!

Σεσημασμένοι για

ληστείες πατέρας και γιος, εισέβαλαν με όπλα σε χυτήριο επί της επαρχιακής οδού Θηβών-Χαλκίδας

Με τον συνεργό τους, έφθασαν στο σημείο με ένα αγροτικό, φόρεσαν φούτερ με κουκούλες και μαντήλια στο πρόσωπο και εισέβαλαν στο προαύλιο της επιχείρησης, ακινητοποιώντας με την απειλή καραμπίνας έναν υπάλληλο.

Ο ένας από τους δράστες πυροβόλησε στη τζαμαρία όταν είδαν ότι η πόρτα είναι κλειδωμένη

Στη συνέχεια, κατευθύνθηκαν προς τα γραφεία της επιχείρησης και μόλις είδαν ότι η πόρτα ήταν κλειδωμένη, πυροβόλησε ο ένας από τους δράστες την τζαμαρία, ευτυχώς δίχως να τραυματιστούν οι υπάλληλοι, εισέβαλαν στα γραφεία και αφαίρεσαν συνολικά 3.000 ευρώ.

Αμέσως μετά, επιβιβάστηκαν και πάλι στο αγροτικό και αρχικά διέφυγαν με κατεύθυνση την Χαλκίδα και όχι την Θήβα απ’ όπου προέρχονταν, προφανώς σε μία προσπάθεια και πάλι να μπερδέψουν τις Αρχές.

Οι δράστες που είναι σεσημασμένοι και έχουν απασχολήσει πολλές φορές τις Αρχές στο παρελθόν για αντίστοιχα αδικήματα, συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν με την σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία ενώπιον του Εισαγγελέα Θηβών.

Το άρθρο Σεσημασμένοι Ρομά από τον καταυλισμό του Πυρίου, εισέβαλαν σε χυτήριο, πυροβόλησαν και έκλεψαν εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα