Σεπτέμβρης, ο μήνας που θα κάνω τις αλλαγές

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Επιστροφή στην πόλη και στην καθημερινότητα λοιπόν. Οι αναμνήσεις μπήκαν κι αυτές στο πλυντήριο μαζί με όσα βγάλαμε από τις βαλίτσες, έτσι, για να μείνει μόνο ό.τι πρέπει να μας συντροφεύει το φθινόπωρο.

Και τώρα, τα κεφαλάκια μέσα και φτου από την αρχή.

Γραφείο, σπίτι, παιδιά… Τόσες υποχρεώσεις που πρέπει να βγάλεις πέρα και έχεις ήδη πανικοβληθεί. Όμως έτσι, θα τα κάνεις χειρότερα. Γι΄αυτή τη «σεζόν» βάλε στόχους και πρώτο – πρώτο στη λίστα που θα κρατήσεις για όσα

πρέπει να κάνεις, γράψε το όνομά σου.

Μην παραλείψεις και φέτος να κάνεις πράγματα για σένα. Πέρνα από το γυμναστήριο να πάρεις προσφορές, ρίξε μια ματιά στο διαδίκτυο να βρεις δραστηριότητες στη γειτονιά σου και ξεκίνα μια υγιεινή διατροφή που θα φτιάξει άμεσα και την ψυχολογία σου.

Γράψε σε μια κόλλα χαρτί αυτά που σε ενοχλούν πολύ στην καθημερινότητά σου και δίπλα σημείωσε τι μπορείς να αντιμετωπίσεις και τι όχι.

Μήπως είσαι υπερβολική στις αντιδράσεις σου; Μήπως ήρθε η ώρα να αποβάλλεις μια για πάντα πρόσωπα και καταστάσεις;

Ο Σεπτέμβρης είναι η καλύτερη εποχή, μετά την ανάπαυλα, να αποφασίσεις επιτέλους να κάνεις αυτές τις μικρές αλλαγές που θα κάνουν πολύ πιο ευχάριστη τη ρουτίνα σου. Μην ξεχνάς, είμαστε γυναίκες. Και πρέπει να αποδεικνύουμε πως ναι, τα καταφέρνουμε όλα. Σχεδόν.

Το άρθρο Σεπτέμβρης, ο μήνας που θα κάνω τις αλλαγές εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα