Σε οριακή καμπή οι σχέσεις Γιαννακόπουλου με Αγγελόπουλους

Επιχείρηση αποκλιμάκωσης της έντασης που έχει δημιουργηθεί στις σχέσεις μεταξύ των διοικήσεων ΟλυμπιακούΠαναθηναϊκού στο μπάσκετ, βρίσκεται σε εξέλιξη τα τελευταία 24ωρα.

Η κόντρα ανάμεσα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τους αδελφούς Αγγελόπουλους ξέσπασε κατά τους πρόσφατους αγώνες μεταξύ των δύο ομάδων, για το πρωτάθλημα και το κύπελλο, ενώ κλιμακώθηκε τις επόμενες ημέρες, φτάνοντας στο

σημείο μίας σφοδρής και χωρίς μέτρο αντιπαράθεσης.

Μάλιστα, την Τετάρτη, η ΚΑΕ Ολυμπιακός κατήγγειλε τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλο για δυσφήμιση του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης, ζητώντας από την Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος, να κινηθεί διαδικασία ελέγχου εναντίον του για την απαράδεκτη συμπεριφορά του προς τους διαιτητές του αγώνα πρωταθλήματος των δύο ομάδων, για τον χαρακτηρισμό του Ολυμπιακού ως «συλλόγου της βρωμιάς» κατά τη διάρκεια του τελικού Κυπέλλου, καθώς και για τις δηλώσεις του ότι δεν θα σεβαστεί την πρόσφατη καταδικαστική σε βάρος του απόφαση του Αθλητικού Δικαστή, με την οποία του απαγορεύθηκε η είσοδος σε όλα τα γήπεδα για δύο μήνες.

Ωστόσο, την επόμενη ημέρα – αντίθετα με τη μέχρι εκείνη τη στιγμή, ροή των γεγονότων– ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με δημόσια τοποθέτησή του, τείνει χέρι φιλίας προς τους αδελφούς Αγγελόπουλους, η οποία, μόλις μία ημέρα πριν, είχαν προβεί σε καταγγελία προς την Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος, εναντίον του προέδρου των «πρασίνων».

Η παραπάνω τοποθέτηση του κ. Γιαννακόπουλου έτυχε της επιδοκιμασίας του αθλητικού δικαστή, Δημήτρη Φούκα κατά τη συνάντησή τους την Παρασκευή, με τον δεύτερο να τονίζει πως η ενέργειά του ήταν προς τη σωστή κατεύθυνση. Μάλιστα, ο κ. Φούκας δήλωσε πως κάλεσε τους προέδρους των ΚΑΕ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού σε δύο διαφορετικές ημερομηνίες, βλέποντας το κλίμα που έχει δημιουργηθεί, τονίζοντας πως «αυτό που θέλουμε είναι να προσπαθήσουμε για το καλό του αθλήματος, να πέσουν οι τόνοι και να καταφέρουμε να έρθουμε σε κάποια μορφή συνεννόησης, ώστε να αποφευχθούν τέτοιου είδους περιστατικά και σε μια αποκλιμάκωση της έντασης».

Keywords
Τυχαία Θέματα