Σε δύσκολη θέση ο Μπενζεμά – Στήριξη από την Ρεάλ Μαδρίτης και τον Φλορεντίνο Πέρεθ

Σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση βρίσκεται πλέον ο Γάλλος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης Καρίμ Μπενζεμά καθώς του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για την συμμετοχή του στην απόπειρα εκβιασμού του συμπαίκτη του στην εθνική Γαλλίας Ματιέ Βαλμπουενά με ένα sex tape στο οποίο εμφανίζεται ο Βαλμπουενά με τη σύζυγο του.

Ο Μπενζεμά που κρατήθηκε για μια ημέρα, αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να γίνει ο ορισμός δίκης του, ενώ επέστρεψε στην Ισπανία

καθώς δεν του επιβλήθηκε ο όρος της απαγόρευσης εξόδου από την Γαλλία. Μάλιστα ο Μπενζεμά βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του και αρχίζει προπονήσεις με την Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία όπως τόνισε ο πρόεδρος της Φλορεντίνο Πέρεθ είναι στο πλευρό του ποδοσφαιριστή της, στον οποίο έχει εμπιστοσύνη.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Γαλλικός Τύπος αναφέρει σήμερα ότι η υπόθεση είναι «δεμένη» καθώς υπάρχουν απομαγνητοφωνημένες τηλεφωνικές συνομιλίες του Μπενζεμά με ένα τρίτο πρόσωπο στο οποίο ο ποδοσφαιριστής φέρεται να λέει «Μην ανησυχείς, θα τον πιέσω. Δεν έχει άλλη λύση από το να πληρώσει».

Άλλες πληροφορίες πάντως κάνουν λόγο για εμπλοκή του Μπενζεμά στην υπόθεση προκειμένου να βοηθήσει τον Βαλμπουενά, ωστόσο το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, τόσο στην Ισπανία όπου αγωνίζεται ο ποδοσφαιριστής και πολύ περισσότερο στη Γαλλία, ενώ ο παίκτης με την δικαιολογία του τραυματισμού του αποκλείστηκε από τα δύο φιλικά παιχνίδια που θα δώσει η Εθνική Γαλλίας μέσα στο Νοέμβριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα