Σασμός 2/11: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη

Νέο επεισόδιο έρχεται απόψε στην τηλεοπτική σειρά «Σασμός», στις 21:00 και οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές. Ο Αστέρης και η Αργυρώ έρχονται κοντά υπό το βλέμμα της Καλλιόπης, ενώ κινδυνεύει ο γάμος Μαθιού-Βασιλικής μετά τις αποκαλύψεις του Μανώλη στον παπα-Μιχάλη. Χθες, ο Alpha δημοσίευσε στο Instagram το προσκλητήριο του γάμου της Βασιλικής και του Μαθιού, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου. Όμως, το μεγάλο ερωτηματικό των θαυμαστών της δημοφιλούς

σειράς, της οποίας το σενάριο βασίζεται στις παραδόσεις της Κρήτης, είναι εάν η δεύτερη απόπειρα του Μαθιού και της Βασιλικής να παντρευτούν, θα στεφθεί από επιτυχία.

Στο αποψινό επεισόδιο, ο Σταύρος επισκέπτεται την Μαρίνα στο σπίτι της και της ζητά συγνώμη για τη συμπεριφορά του. Η συνάντηση του Μανόλη με τον παπα Μιχάλη απειλεί να τινάξει στον αέρα το γάμο Μαθιού και Βασιλικής. Ενώ εκείνος προσπαθεί να βρει λύση, η Βασιλική συνειδητοποιεί ότι η σπασμένη καρδιά του παπά μπορεί να κρύβει περισσότερα απ’ όσα λέει… Από την άλλη μεριά ο Παύλος, έρχεται για μία ακόμα φορά αντιμέτωπος με τον Νικηφόρο, ενώ ο Ευθύμης εμπλέκεται ολοένα και περισσότερο στη ζωή του ίδιου και των ανθρώπων του…. Καθώς η ώρα του γάμου πλησιάζει Αστέρης και Αργυρώ έρχονται κοντά υπό το βλέμμα της Καλλιόπης.

Είστε όλοι καλεσμένοι!
Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 21:00 στον #alphatv#sasmos #γαμοςτηςχρονιας #vasilikos pic.twitter.com/rEIlcDHSHo

ALPHA TV (@alphatvgreece) November 1, 2022

Keywords
Τυχαία Θέματα