Σάο Πάολο: Επεισόδια μετά τη βαριά ήττα από τη Γερμανία

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Επεισόδια ξέσπασαν στο Σάο Πάολο, μετά την πολύ βαριά ήττα της Εθνικής Βραζιλίας από τη Γερμανία για το Μουντιάλ. Πολλά λεωφορεία τυλίχτηκαν στις φλόγες, ενώ ένα κατάστημα ηλεκτρικών οικιακών συσκευών λεηλατήθηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας, σύμφωνα με την αστυνομία και τις τοπικές εφημερίδες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Folha de Sao Paulo», 20 λεωφορεία

πυρπολήθηκαν στο νότιο Σάο Πάολο μέσα σε γκαράζ όπου φυλάσσονταν οχήματα που είχαν τεθεί εκτός λειτουργίας και τρία ακόμη κάηκαν σε άλλες περιοχές της πόλης.

Η αστυνομία, ωστόσο, δεν επιβεβαίωσε αν οι πυρκαγιές αυτές έχουν άμεση σχέση με την ήττα της Εθνικής Βραζιλίας ούτε ανακοίνωσε πόσα λεωφορεία πυρπολήθηκαν. Στη Βραζιλία, η πυρπόληση λεωφορείων είναι ένας συνήθης τρόπος διαμαρτυρίας του φτωχού πληθυσμού.

Η στρατιωτική αστυνομία από το Σάο Πάολο περιορίστηκε να ανακοινώσει ότι υπήρξε μια πυρκαγιά σε κλειστό χώρο στάθμευσης στον νότο της πόλης.

«Μέχρι στιγμής δεν έχουμε πληροφορίες για τα αίτια της πυρκαγιάς. Θα διεξαχθεί έρευνα», δήλωσε εκπρόσωπός της. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ένα κατάστημα ηλεκτρικών οικιακών συσκευών “λεηλατήθηκε” στο ανατολικό Σάο Πάολο.

Το άρθρο Σάο Πάολο: Επεισόδια μετά τη βαριά ήττα από τη Γερμανία εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα