Σάννυ Χατζηαργύρη διαζύγιο: Χώρισε η γνωστή ηθοποιός

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν η Σάννυ Χατζηαργύρη και ο επί 13 χρόνια σύζυγός της, Αλέξανδρος Μίντζιας, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso», η ηθοποιός και ο δικηγόρος σύζυγός της αποφάσισαν να δώσουν τέλος στον γάμο τους, ενώ η υπόθεση του διαζυγίου τους εκδικάστηκε πριν από αρκετούς μήνες. Τα παιδιά τους παραμένουν η απόλυτη προτεραιότητα και των δύο. Σάννυ Χατζηαργύρη και Αλέξανδρος Μίντζιας είχαν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας το 2010, με τα δίδυμα αγόρια τους να έρχονται

στη ζωή το 2015.

Σάννυ Χατζηαργύρη: Η «στροφή» στον βιγκανισμό

Η Σάννυ Χατζηαργύρη, που έγινε αγαπητή στο κοινό μέσα από τον ρόλο της «Λίλας» στην τηλεοπτική σειρά «Singles», τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ζώων. Η ίδια είχε μιλήσει για την εν λόγω απόφασή της σε παλαιότερη συνέντευξή της, αναφέροντας, μεταξύ άλλων: «Το μόνο γάλα που χρειαζόμαστε είναι το γάλα της μανούλας μας και μετά από αυτό δεν χρειαζόμαστε το γάλα της αγελάδας, όπως ούτε αυτό της καμηλοπάρδαλης.

Ασβέστιο χρειαζόμαστε, το οποίο προέρχεται από τα φυτά. Έγινα vegan πριν τέσσερα χρόνια και η ζωή μου έχει αλλάξει full. Είναι η πιο φανταστική αλλαγή της ζωής μου. Εννοείται ότι vegan είναι και τα παιδιά μου. Είναι επιλογή τους. Δεν υπάρχει παιδί που αν του πεις την αλήθεια, ότι μάταια θα σφάξεις κάποιο ζώο, να επιλέξει κάτι άλλο».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σάννυ Χατζηαργύρη, Χώρισε,sanny chatziargyri, chorise