Σάνεν Ντόχερτι καρκίνος: Δεν θέλω να πεθάνω, δεν έχω τελειώσει με τη ζωή

Ειλικρινής και αισιόδοξη εμφανίστηκε σε συνέντευξή της στο People η Σάνεν Ντόχερτι, η οποία διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού το 2015 και συνεχίζει τη μάχη της. «Δεν θέλω να πεθάνω. Δεν έχω τελειώσει με τη ζωή. Δεν τελείωσα με την αγάπη. Δεν τελείωσα με τη δημιουργία. Δεν τελείωσα με την ελπίδα να αλλάξω τα πράγματα προς το καλύτερο. Απλώς, δεν… δεν τελείωσα» είπε η ηθοποιός, η οποία είναι περισσότερο γνωστή για τους ρόλους της στο «Μπέβερλι Χιλς» και τις «Μάγισσες».

Σάνεν Ντόχερτι: «Αναρωτιέσαι ”Γιατί εγώ; Γιατί
έπαθα καρκίνο;”»

Μετά την αρχική διάγνωση του καρκίνου του μαστού, το 2015, η Σάνεν Ντόχερτι υποβλήθηκε σε μαστεκτομή, χημειοθεραπεία και ακτινοβολία. Δύο χρόνια αργότερα αποκάλυψε στο Instagram ότι η ασθένεια βρίσκεται σε ύφεση, ενώ το 2020 ανακοίνωσε τη διάγνωσή της για μεταστατικό καρκίνο σταδίου 4. «Αναρωτιέσαι “Γιατί εγώ; Γιατί έπαθα καρκίνο;” και στη συνέχεια “Γιατί ο καρκίνος μου επέστρεψε; Γιατί βρίσκομαι στο στάδιο 4;”. Αυτό σε οδηγεί στο να αναζητήσεις τον μεγαλύτερο σκοπό της ζωής», εξηγεί η ίδια.

Η Σάνεν Ντόχερτι ευελπιστεί να αυξήσει την ευαισθητοποίηση για τη θεραπεία του καρκίνου, ώστε να αυξηθούν και τα κονδύλια για την έρευνα, δείχνοντας παράλληλα ότι οι άνθρωποι με καρκίνο τελικού σταδίου εξακολουθούν να έχουν πολλά να συνεισφέρουν στον κόσμο. «Είναι τρελό κατ’ εμέ ότι δεν έχουμε ακόμη θεραπεία». Τον Ιούνιο, η ηθοποιός μοιράστηκε στο Instagram ότι ο καρκίνος είχε κάνει μετάσταση στον εγκέφαλό της και ότι είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση πέντε μήνες νωρίτερα για την αφαίρεση. «Έπρεπε να αφαιρεθεί και να τεμαχιστεί για να δούμε την παθολογία του», εξήγησε. «Ήταν σίγουρα ένα από τα πιο τρομακτικά πράγματα που έχω περάσει σε ολόκληρη τη ζωή μου».

Shannen Doherty conocida como Brenda Walsh de una serie muy famosa de los noventas, ahora con 52 años tiene cáncer en fase terminal pic.twitter.com/FCzSn8WxJi

— Villalpando (@Irma_vh) November 30, 2023

Η Ντόχερτι ελπίζει τώρα να μπει σε κλινικές δοκιμές, καθώς αναπτύσσονται νέες θεραπείες, ωστόσο επιθυμεί να αποδείξει ότι μπορεί να εργαστεί, παρά την εξελισσόμενη μάχη της με τον καρκίνο. «Οι άνθρωποι υποθέτουν ότι αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείς να περπατάς, δεν μπορείς να τρως, δεν μπορείς να εργάζεσαι. Είμαστε δραστήριοι και έχουμε τόσο διαφορετική άποψη για τη ζωή. Είμαστε άνθρωποι που θέλουν να εργαστούν, να αγκαλιάσουν τη ζωή και να προχωρήσουν μπροστά».

Keywords
Τυχαία Θέματα