Σάλος στη Γαλλία με τα νέα, δανέζικα… γυαλιά του Ολάντ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Άνω-κάτω έγινε η Γαλλία για τα καινούρια γυαλιά του Φρανσουά Ολάντ.

Κι όμως, το γεγονός ότι ο Γάλλος πρόεδρος επέλεξε πρόσφατα ένα ζευγάρι, δανέζικης κατασκευής, προκάλεσε την δυσφορία των γαλλικών εταιρειών με οπτικά είδη.

Για το λόγο αυτό, οι γαλλικές εταιρείες αποφάσισαν να στείλουν στον ένοικο των Ηλυσίων ένα ηχηρό μήνυμα: ότι δηλαδή, πρέπει να επιλέγει ντόπια προϊόντα. Μάλιστα, δύο εξ αυτών είχαν την ιδέα να του στείλουν «δωράκι» ένα ζευγάρι γυαλιά, 100% made in France (κατασκευασμένα στη Γαλλία).

Πρόσφατα, ο Σοσιαλιστής πρόεδρος άλλαξε γυαλιά επιλέγοντας ένα ζευγάρι με μαύρο σκελετό που τον κάνει πιο σοφιστικέ και του προσδίδει ένα πιο αυστηρό στυλ. Η αλλαγή στο στυλ του δεν πέρασε απαρατήρητη από τα γαλλικά ΜΜΕ, ορισμένα από τα οποία ζητούσαν στις ιστοσελίδες τους την γνώμη των Γάλλων για το αν τους αρέσει το νέο λουκ του προέδρου.

Σύμφωνα με την «Le Parisien», η εταιρεία «PME Roussilhe» για να του αποδείξει ότι και στη Γαλλία φτιάχνονται ωραία γυαλιά, του έστειλε ένα ζευγάρι, με καφετί σκελετό. Για να ευχαριστήσει την γαλλική εταιρεία, το Μέγαρο των Ηλυσίων αποφάσισε να παραγγείλει ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου προκειμένου ο Γάλλος πρόεδρος να τα χρησιμοποιήσει στις καλοκαιρινές του διακοπές.

Η ιστορία όμως με τα γυαλιά του Ολάντ δεν σταματά εκεί. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Le Parisien», και μία άλλη γαλλική εταιρεία οπτικών είχε την ιδέα να του χαρίσει ένα ζευγάρι γυαλιά, όμως αυτή τη φορά ο σκελετός είχε δύο χρώματα: κόκκινο και μπλε.

Το Ελιζέ ευχαρίστησε την εταιρεία αλλά δεν παρήγγειλε άλλο ζευγάρι…

Το άρθρο Σάλος στη Γαλλία με τα νέα, δανέζικα… γυαλιά του Ολάντ εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα