Σάκκαρη – Μπαντόσα – WTA finals: Πρώτη ήττα για την τενίστρια στη διοργάνωση

Την ήττα από την Πάουλα Μπαντόσα γνώρισε η Μαρία Σάκκαρη, με το αναλυτικό τελικό σκορ να έχει ως εξής: 2-0 [7-6(4), 6-4]. Έτσι η Ελληνίδα τενίστρια απέκτησε την πρώτη της ήττα στο WTA Finals. Ο αγώνας της για την πρόκριση στα ημιτελικά θα δωθεί απέναντι από την Αρίνα Σαμπαλένκα. Η Μαρία Σάκκαρη “πάλεψε” και τα δύο σετ κόντρα στην Πάουλα Μπαντόσα, η οποία έχει, μέχρι στιγμής, δύο νίκες και βρίσκεται ήδη στα ημιτελικά.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια έκανε πάρα πολλά

λάθη στο ματς και παρότι επέστρεψε δύο φορές από μπρέικ, “λύγισε” στο τέλος από τη φορμαρισμένη Ισπανίδα, που προκρίθηκε ήδη ως πρώτη του ομίλου, στα ημιτελικά του τουρνουά. Συγκεκριμένα, η Σάκκαρη ξεκίνησε το ματς με πολλά αβίαστα λάθη και η Μπαντόσα είχε πρώτη την ευκαιρία για μπρέικ, αλλά η Μαρία έσβησε δύο μπρέικ πόιντ για το 2-2 στο ματς. Αμέσως μετά η Ισπανίδα έκανε τελικά το μπρέικ και προηγήθηκε με 4-2 και 5-3, αλλά η Σπαρτιάτισσα δεν τα παράτησε.

Παιχνίδι για γερά στομάχια

Στη συνέχεια, η Μαρία Σάκκαρη, αν και πιεσμένη, βρήκε το πρώτο δικό της μπρέικ πόιντ και “έσπασε” το σερβίς της αντιπάλου της, ισοφαρίζοντας τελικά σε 5-5. Μάλιστα σε αυτό το σημείο υπήρξε και μια διαφωνία της με το διαιτητή. Το πρώτο σετ οδηγήθηκε τελικά στο τάι μπρέικ, όπου η Μπαντόσα προηγήθηκε από νωρίς με 4-0 και 5-2, για να “αντέξει” στην… αντεπίθεση της Μαρίας και να πάρει το πρώτο σετ με 7-4 στο τάι μπρέικ και 7-6 στα γκέιμ. Η εικόνα ήταν ίδια και στο δεύτερο σετ, όπου η Μπαντόσα έκανε και πάλι πρώτη μπρέικ για να πάρει το προβάδισμα με 3-1 και 4-2. Η Σάκκαρη έκανε το 4-3 “σβήνοντας” 6 μπρέικ πόιντ της αντιπάλου της στο 7ο γκέιμ και αμέσως μετά ισοφάρισε με δικό της μπρέικ. Η Ισπανίδα “απάντησε” όμως στο επόμενο γκέιμ με δικό της, δεύτερο μπρέικ και είχε την ευκαιρία να σερβίρει για τη νίκη. Η Μαρία έσβησε δύο ματς πόιντ και είχε δικό της μπρέικ πόιντ για να στείλει και το δεύτερο σετ στο τάι μπρέικ, αλλά δεν τα κατάφερε και η Μπαντόσα έκανε το 2-0 με 6-4.

Keywords
Τυχαία Θέματα