Σάκης – Μαριαλένα Survivor: Το “άδειασμα” της Χριστίνας και η συμβουλή του… Λιάγκα

Η Χριστίνα Κεφαλά είναι η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor και αποκάλυψε στο love it όλη την αλήθεια για τη σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη, αλλά και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και… τους αδειάζει on camera! «Δεν ήξερα πως έλεγε ο Σάκης ότι είμαστε φίλοι. Αυτό το έμαθα μετά. Τον ξέρω χρόνια αλλά δε σημαίνει πως δεν είχε γίνει κάτι. Μάλλον ο Σάκης ήθελε να μπει στο παιχνίδι για τη Μαριαλένα

και έπρεπε δημοσίως να μην υπάρχει κάποια άλλη και του χαλάσει τα πλάνα.»! Και πρόσθεσε: «Είχαμε κάτι, ένα φλερτ για ενάμιση μήνα που δε βγήκε κάπου. Κράτησα όντως φιλικές επαφές με τον Σάκη, αλλά δε μιλούσαμε όλο αυτό τον καιρό. Τυχαία βρεθήκαμε όταν υπογράφαμε τα συμβόλαια για το Survivor. Ξέρω από τον Σάκη ότι είχαν χωρίσει από τον Αύγουστο. Από τη Μαριαλένα έμαθα πως χώρισαν τον Οκτώβριο. Εγώ με τον Σάκη πρόσφατα είχα κάτι. Μετά τον Οκτώβριο.»!

«Τον πρώτο καιρό δε μπορούσα να προσαρμοστώ στην καλύβα. Γιατί η Μαριαλένα ήξερε για μένα. Της είχε πει μια φίλη της πως ο Σάκης τα είχε με μια κοπέλα από το My Style Rocks. Καθίσαμε και τα συζητήσαμε. Δεν είχαμε κάτι να χωρίσουμε. Ήξερα από τον Σάκη πως είχαν χωρίσει από τον Αύγουστο.»!

Χριστίνα Κεφαλά Αυτοί οι δυο ή αδέρφια θα καταλήξουν, ή σε γάμο

“Ήταν ήδη σε φάση για γάμο. Είναι όντως πολύ κοντά. Είναι όλη μέρα μαζί, κοιμούνται αγκαλιά. Ο ένας πονάει για τον άλλο. Ο Σάκης έχει σίγουρα συναισθήματα για τη Μαριαλένα. Αυτό μπορώ να το πω. Φαίνεται πως είναι καψούρης με τη Μαριαλένα. Και η Μαριαλένα θα έχει συναισθήματα. Αλλά έχει σχέση έξω από το παιχνίδι. Δε θα το έκανε. Δε μπορούν να είναι ζευγάρι. Η Μαριαλένα μου είπε να πιάσω τη σχέση της και να του πω ότι είναι καλά. Τώρα ο Γιώργος αν θέλει μετά…Εγώ είπα στη Μαριαλένα μια μέρα «αγάπη, εγώ εδώ μέσα δε θα είχα τέτοια σχέση με τον Σάκη. Έχεις έξω σχέση με κάποιον, σε περιμένει. Μπορεί να είναι λίγο καιρό. Εγώ αν ήμουν ο Γιώργος δε ξέρω αν θα έμενα μαζί σου». Αν ισχύουν αυτά που βλέπουμε, όταν η Μαριαλένα γυρίσει θα ξεκαθαρίσει τη σχέση της με τον Γιώργο Λιβάνη. Αν ο Σάκης είναι καψούρης με τη Μαριαλένα μπορεί να κίνησε γη και ουρανό για να μπει στο Survivor και να τη βρει. Έχει δείξει τα συναισθήματά του για τη Μαριαλένα.»!

«Δεν ξέρω αν όλα αυτά είναι αλήθεια. Μπορεί ο Σάκης να το εκμεταλλεύεται για να φανεί. Ούτε εμένα μου άρεσε η αντίδρασή τους στον χωρισμό τους. Πιστεύω πως ο Σάκης έχει μεταφέρει πληροφορίες στη Μαριαλένα»!

Σάκης – Μαριαλένα Survivor: Τι είχε πει η αδερφή του παίκτη

Η Μίνα Κατσούλη, αδελφή του Σάκη μίλησε στην εκπομπή «έλα, χαμογέλα» του Open για τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να μπει στο Survivor, αλλά και για την σχέση του με την Μαριαλένα. «Ο Σάκης πριν μπει στο παιχνίδι δεν έβλεπε Survivor… Ο Σάκης είχε δηλώσει ότι πάει στο Survivor να βοηθήσει την μπλε ομάδα και την Μαριαλένα, την οποία ξέρει πάρα πολύ καλά και ότι μπορεί να της δώσει το κίνητρο να ανέβει ακόμα περισσότερα αγωνιστικά γιατί πιστεύει πολύ σε εκείνη.

Ο Σάκης δεν έκανε αίτηση για να μπει στο παιχνίδι, τον πλησίασαν πολύ πριν ξεκινήσει το Survivor, του έκαναν μία πρόταση. Τον είχαν προσεγγίσει πριν και του είπαν ότι θέλουν να μιλήσουν μαζί του, γιατί έχουν ένα πρότζεκτ, πήγε μίλησε και τότε του είπαν ότι πρόκειται για το Survivor. Τον φώναξαν για το κάστινγκ, για τα αθλήματα, πήγε, πέρασε την πίστα και βγαίνοντας από εκεί, συναντήθηκαν με τη Μαριαλένα.

Ο Σάκης δεν γνώριζε ότι η Μαριαλένα έχει δηλώσει συμμετοχή. Δεν μπορώ να ξέρω αυτή τη στιγμή ποια είναι η σχέση τους και αν έχουν έρθει κοντά, δεν είμαι», ανέφερε η αδελφή του παίκτη. Όσο για τη σχέση τους πρόσθεσε: «Έχουν έρθει κοντά. Είναι δύο άνθρωποι που γνωρίζονται πάρα πολύ καλά. Είναι δικό τους θέμα. Ποτέ δεν έχω εμπλακεί στα προσωπικά του αδελφού μου και δεν θα το κάνω ούτε και τώρα».

Σάκης – Μαριαλένα Survivor: Η συμβουλή του Λιάγκα στον Λιβάνη

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor, ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη παραδέχθηκαν δημόσια πως αγαπιούνται και ο ένας αποτελεί το στήριγμα του άλλου στις αφιλόξενες παραλίες του Άγιου Δομίνικου.Τα πλάνα αυτά, προβλήθηκαν και σχολιάστηκαν στην εκπομπή «Πρωινό» του Ant1 το πρωί της Τρίτης και ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να δώσει μια συμβουλή στον σύντροφο της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και αυτή ήταν να «τελειώσει» την σχέση του με τη νεαρή παίκτρια του Survivor.

«Νομίζω ότι ένας Έλληνας που δεν θα αισθάνεται καλά από χθες το βράδυ, είναι σίγουρα ο Γιώργος Λιβάνης. Μετά το χθεσινό επεισόδιο “Σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ”… Κι αν δεν το έχει τελειώσει, εγώ τον συμβουλεύω -χωρίς να τον ξέρω τον άνθρωπο, έχω μιλήσει δύο φορές στο τηλέφωνο- να το τελειώσει. Δεν έχει νόημα αυτό το πράγμα. Όταν την βλέπει όλη η Ελλάδα να λέει “Σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ”… δεν είναι ωραία πράγματα αυτά», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Αν εγώ είμαι ο Γιώργος Λιβάνης και βλέπω από το σπίτι μου ότι “η αγάπη του Σάκη είναι τόση, τόση ή τόση” πώς θα αισθανόμουν»;

Keywords
Τυχαία Θέματα