Ρουμάνοι: Ο Ταταρουσάνου πιάνει λιμάνι

Μια ανάσα από τον Ολυμπιακό φέρνουν οι Ρουμάνοι τον βασικό γκολκίπερ της Εθνικής τους ομάδας Ταταρουσάνου. Μάλιστα έχουν κάνει γνωστό και το ποσό με το οποίο θα αμείβεται και το οποίο θα είναι κοντά στις 500.000 ευρώ τον χρόνο. Η Στεάουα από την πλευρά της αναζητά ήδη τον αντικαταστάτη του για το καλοκαίρι, ενώ ο ίδιος ο Ταταρουσάνου δεν διέψευσε τις επαφές με τον Ολυμπιακό,

αλλά ούτε και επιβεβαίωσε τη συμφωνία «Νομίζω πως ο Τύπος της Ρουμανίας είναι υπερβολικός σχετικά με τη συμφωνία με τον Ολυμπιακό».

Για το θέμα έκανε δηλώσεις και ο ρουμάνος άσος του ΠΑΟΚ Κοστίν Λάζαρ. «Είναι πολύ καλό να πάρει μεταγραφή για τον Ολυμπιακό. Είναι πολύ καλός γκολκίπερ, εξαιρετικός επαγγελματίας και αν συνεχίσει στην ίδια εικόνα, τότε θα πρωταγωνιστήσει στον Ολυμπιακό», ενώ ο επίτιμος πρόεδρος της Στεάουα, Χέλμουτ Ντουκαντάμ τόνισε για το θέμα: «Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ και από αυτήν την άποψη είναι σωστή η απόφασή του.

Θεωρώ, όμως πως οι 500.000 ευρώ ανά έτος που του προσφέρει η ελληνική ομάδα δεν είναι πολλά λεφτά. Θα μπορούσε να διεκδικήσει τουλάχιστον 800.000 ευρώ. Είναι ο τερματοφύλακας της πρωταθλήτριας Ρουμανίας και είναι βασικός στην Εθνική ομάδα της χώρας. Εμείς -αν και θα τον χάσουμε το καλοκαίρι χωρίς αντίτιμο- δεν τον παραχωρούμε τώρα ούτε με ένα ή δύο εκατομμύρια ευρώ. Προτεραιότητά μας είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα και στην συνέχεια να διεκδικήσουμε είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου τα οφέλη θα είναι περισσότερα».

Keywords
Τυχαία Θέματα