Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου διαζύγιο: Η κόρη μου το πήρε άσχημα, γιατί δεν είδε ποτέ τσακωμό

Η Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου κι η κόρη της Μαρίλια Μητρούση έδωσαν συνέντευξη στο Καλύτερα Δεν Γίνεται και στον Κυριάκο Θεοδοσίου. Μάλιστα η ηθοποιός μίλησε και για τον χωρισμό της από τον Μιχάλη Μητρούση, πριν από κάποια χρόνια: «Σκεφτόμουν πως θα πω για τον χωρισμό στην κόρη μου, την Μαρίλια γιατί ήταν και μικρή και δύσκολα τα πράγματα. Σκέφτηκα να πω την αλήθεια ότι με τον μπαμπά δεν μπορούμε να είμαστε μαζί, έχουμε μεγάλες αποστάσεις πνευματικές, ψυχικές και τα θέλω μας.

Ο χρόνος δυστυχώς τα έβγαλε μεγεθυμένα. Η Μαρίλια νομίζω ότι το πήρε πολύ άσχημα γιατί δεν μας

είδε ποτέ να τσακωνόμαστε. Είχα απευθυνθεί σε ειδικό για το πως να μιλήσω με το παιδί και με είχε εξοργίσει γιατί μού είχε πει να αλλάξω επάγγελμα για να είμαι κοντά στο παιδί» δήλωσε η Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου.

Το ζευγάρι χώρισε το 2005 μετά από 17 χρόνια γάμου και δεν το είχε μάθει κανείς. Τότε είχε δηλώσει ο Μιχάλης Μητρούσης σε εβδομαδιαίο περιοδικό: Ναι, είσαι στάση ζωής. Με την Ρουμπίνη, η οποία είναι εξαιρετική ηθοποιός, ήμασταν 17 χρόνια μαζί. Τελείωσε. Τώρα είμαστε φίλοι. Δεν το ήξερε κανείς, δεν θέλαμε. Αυτό που κάνουνε διάφοροι. Δηλαδή, χωρίζεις από μια σχέση και αμέσως να ανακοινώσεις: «Χώρισα, το παιδί ποιος θα το πάρει κλπ.» Δεν μ’ αρέσουν αυτά τα πράγματα. Τι τον ενδιαφέρει τον άλλον τώρα αν εγώ χώρισα με τη γυναίκα μου; Εμένα θα με κρίνει σαν ηθοποιό. Όταν μπαίνει μέσα η προσωπική ζωή των ανθρώπων, δεν είναι καλό”.

Keywords
Αναζητήσεις
, ρουμπινη βασιλακοπουλου
Τυχαία Θέματα